Waar vandaan: SenNet Magazine > Tijd om minder te moeten en meer te leven!

SenNetMagazine

-- SenNet - SeniorenNet --

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/132/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 6 - Nr 21 - 2016

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Hoorndriesstraat 133, Merelbeke - Hoofdredacteur: Silvia Lippens


Leven in balans

Minder moeten, meer leven!

Iedereen wil wel iets veranderen aan zichzelf, jij vast ook? Volgens healing coach Isabelle Lambrechts is dat een heel spijtige zaak. Ben jij ook een meester in 'moetjes'? Neem eens wat gas terug, 'moet' eens wat minder, en wees gewoon jezelf!
>> Lees verder    Reageer met je mening


SenNet Life

Op uitstap naar Doel met de SenNet mailgroep Fotografie

De SenNet mailgroep Fotografie schiet in actie! Als eerste uitstap van het nieuwe fotografiejaar trokken ze naar Doel, een ?spookdorp? dat een diepe indruk heeft nagelaten bij alle fotografen. Het verlaten straatbeeld en de bedrukte wolken werden vakkundig op de gevoelige plaat vastgelegd, maar de sfeer bleef opperbest! Lees hier hun prachtige relaas en vooral: bekijk hun adembenemende foto?s!
>> Lees verder    Reageer met je mening

Twijfels over uw gehoor? Doe de gratis 360į GehoorAnalyse! (advertentie)

Gebeurt het wel eens dat u aan uw gesprekspartner moet vragen om iets te herhalen of dat u woorden verkeerd begrepen hebt? U hoort doorgaans wel goed, maar verstaat toch slecht? Dan bestaat er een kans dat u gehoorverlies heeft. Neem uw twijfels weg dankzij de gratis en vrijblijvende 360° GehoorAnalyse! Klik hier voor meer informatie.


Gelukkig Zijn

Een dipje? 26 tips om je meteen weer beter te voelen!

Mooi, het leven is mooi. Maar wie heeft af en toe eens geen dipje? Een periode waarin alles lijkt tegen te gaan, je vrolijke stemming ver te zoeken is en je zetel en je bed je beste vrienden zijn? Dat is heel menselijk. Toch lijken sommige mensen sneller te herstellen van zo?n dipje dan andere. Zij hebben hun eigen manieren gevonden om die negatieve gevoelens op te lossen. Met deze tips ben je zo weer de oude!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Gezondheid

Voorkamerfibrillatie treft elk uur 4 Belgen: laat je gratis testen

Elk uur worden maar liefst 4 Belgen getroffen door voorkamerfibrillatie, de meest voorkomende hartritmestoornis. Omdat te weinig mensen op de hoogte zijn van de gevaren en niet alle patiŽnten meteen last ondervinden, organiseert de Belgian Heart Rhythm Association voor de zevende keer op rij de ?Week van het Hartritme? van 30 mei tot 3 juni 2016. Tijdens deze week kan je gratis je hartritme laten testen in een van de deelnemende ziekenhuizen.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Cruise mee ter gelegenheid van 15 jaar SeniorenNet! (advertentie)

Ben je klaar voor een onvergetelijk avontuur door het Middellandse Zeegebied? Een elegant cruiseschip vaart je elke dag van de week naar een nieuwe prachtige bestemming. Wil je in september volop genieten van zon, zee, een leuke uitstap én aangepaste begeleiding voor de (amateur)fotografen? Vanaf 1099 euro! Klik hier voor meer informatie.


Recept

Kip tikka ovenschotel met mango chutney

Foodblogger Judith Pagrach leert je deze week een ovenschotel met een Indiaas tintje klaar te maken, namelijk een kip tikka ovenschotel. Een laagje groenten naar keuze, in mijn geval bloemkool en zoete aardappel en daar bovenop malse kippendijen in kip tikka marinade. Mijn mango chutney was de perfecte aanvulling op deze ovenschotel, dus die kan ik je ook zeker aanbevelen. Heerlijk!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Ontdek. Beleef. Ervaar.

De kleuren van de piano

Hij is al meerdere decennia sant in Belgenland. Maar zijn roem stopt zeker niet aan onze landsgrenzen. Begin deze maand toerde hij nog rond in Japan. Maar nu was de Frans-Libanese pianist in het Concertgebouw Brugge te gast. Zijn naam: Abdel Rahman El Bacha. Zijn handelsmerk: fabuleus verklankte vertellingen.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Verwijder moeiteloos de diepste krassen en strepen! Je auto zal ongezien blinken! (advertentie)

Heeft je auto, motor of andere voertuig krassen en wil je die krassen verwijderen? Dan hebben wij een product voor jou dat alle krassen en strepen verwijdert: Renumax. Renumax is een krasverwijderaar die helpt bij diepste krassen en strepen. Het is geschikt voor elke kleur en model auto, motor etc. Bestellen kan hier.


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Populaire Nicholas goochelt in het theater!

Het gaat hard voor goochelaar Nicholas. Na zijn spraakmakende deelname aan ?Belgium?s Got Talent?, kreeg hij bij VTM een eigen programma. Na twee succesvolle seizoenen van ?Nicholas?, start de razend populaire kerel vanaf begin november met een eigen theatertournee. Hij geeft een 50-tal shows in de culturele centra doorheen Vlaanderen, dus ook in jouw buurt!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Cursiefje

PoŽzie: Poes


>> Lees verder    Reageer met je mening


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: Vuile WCMeer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

Naar deze videoclip blijf je kijken! Heel erg leuk gemaakt, ťn een zalig rustig liedje.

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

Door de trage bureaucratie, staan Italianen zo?n 400 uur per jaar aan te schuiven in een rij. Dat gaf Giovanni Cafaro het idee om een bedrijf op te richten in ... wachten! Voor 10 euro per uur gaat hij in de rij gaan staan voor zijn klanten.

Meer opmerkelijk

Geluk

Het opperste geluk in het leven is de overtuiging dat je bemind wordt om wie je bent, of liever, bemind wordt ongeacht wie je bent.
Victor Hugo (1802 - 1885)
(Frans schrijver)


Grapjes

Jean komt bij de dokter en zegt: "Dokter, ik wil me laten castreren!"† "Pardon?", schrikt de dokter, "dat meen je niet? Je bent kerngezond, waarom zou iemand van 28 jaar zoiets laten doen als het niet nodig is?! Ik kan je dat niet aandoen, hoor, Jean!"† "Je doet me een groot plezier, dokter", vertelt Jean, "de Wim, mijn beste vriend heeft het ook laten doen, en nu zijn al die knappe meiden niet meer bij hem weg te slaan! Ik wil dat ook! Als u het niet wilt doen, ga ik toch bij een andere dokter, hoor. Ik weet het zeker!"† De dokter voert de operatie uit.† Een paar weken later wandelt Jean door de stad als hij plots zijn vriend Wim ontmoet.† "En?", vraagt Wim, "heb jij je nu al laten tatoeŽren?"† "Ach ...", zegt Jean, "jij altijd met je moeilijke woorden!!"

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Slakken kunnen drie jaar aan een stuk slapen.

Meer weetjes

Citaat

Zeker, het zaligst is te blijven wiegen in de wellust der herinneringen. Maar zo leeft men niet voort, zo dommelt men gedachteloos in.
Louis Couperus (1863 - 1923)
(Nederlands schrijver)

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Van je buik een afgod maken.
⇒ Erg veel geld uitgeven aan lekker eten en drinken.
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partnerspartnerspartnerspartnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 315.255
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be
Deze nieuwsbrief werd verzonden naar %%emailaddress%%.