Waar vandaan: SenNet Magazine > Genieten van de zomer is ook genieten van geluid!

SenNetMagazine

-- SenNet - SeniorenNet --

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/135/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 6 - Nr 24 - 2016

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Hoorndriesstraat 133, Merelbeke - Hoofdredacteur: Silvia Lippens


Genieten

De droomplek om van het leven te genieten!

Heerlijk uitblazen tijdens een welverdiende vakantie onder de Spaanse zon, wie wil dat nu niet? Vlaamse ondernemers Christophe Desimpel en Frederick Pouders van Aldea openen een uniek Health Resort in Marbella, zodat iedereen, ook wie een dagje ouder wordt of minder mobiel is, zorgeloos kan genieten. Ze kwamen op bezoek om ons alles te vertellen over hun bijzondere project.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Gezondheid

Laat je gehoor je zomer niet verknallen

Aaaaah, de zomer. Eindelijk. Het moment waarop de wereld plots weer wat mooier en beter lijkt te worden. Het zoemen van de bijen, het fluiten van de vogels en het kirren van kinderen of kleinkinderen in de tuin: het zijn geluiden die horen bij de zomer. Maar wat als u die geluiden niet meer hoort, of minder goed hoort dan vroeger? Wat als u de verhalen van uw vrienden slecht verstaat als u gezellig samen bijpraat op een terras? Of wanneer u de telefoon of deurbel niet meer hoort wanneer u onder een stralende zon aan het tuinieren bent geslagen?
>> Lees verder    Reageer met je mening

Heerlijke frietjes met tot wel 80% minder vet! (advertentie)

Dankzij de unieke technologie van de Airfryer kan u de heerlijkste snacks en maaltijden frituren, bakken, braden en grillen met minder vet dan in een conventionele frituurpan omdat u weinig of geen olie nodig hebt! De Philips Airfryer met TurboStar Rapid Air-technologie produceert ook minder geurtjes dan conventionele friteuses, is gemakkelijk schoon te maken, veilig en zuinig voor dagelijks gebruik! Bestellen kan hier.


Welzijn

Mantelzorg: op weg naar een sterke relatie met de thuiszorg

Op 23 juni is het Dag van de Mantelzorg, een dag waarop mensen die met veel liefde zorg dragen voor hulpbehoevende naasten, in de bloemetjes worden gezet. Veel reden tot feesten is er echter niet. De druk op de mantelzorgers neemt toe, terwijl hun aantal daalt. Peter Catthoor van Familiehulp legt uit hoe de thuiszorg mantelzorgers kan ondersteunen.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Ontdek. Beleef. Ervaar.

6 redenen om naar Geldrop te gaan!

Wil je weten hoe je alles uit je verblijf in Geldrop en haar omgeving haalt? SenNet zet voor jou 6 redenen op een rijtje waarom het NH Hotel Geldrop een absolute aanrader is! Zeker als je twee nachten kan logeren in een luxe viersterrenhotel met ontbijt, een welkomstdrankje, een diner Ún gratis toegang tot zwembad en sauna! Daarvoor krijg je van SenNet Magazine deze knalaanbieding! Neem snel een kijkje!
>> Lees verder    Reageer met je mening

Word energieker wakker met licht met een Wake-up Light die u op natuurlijke wijze wekt! (advertentie)

Word voortaan rustig wakker door de Philips Wake Up Light. Geïnspireerd door de zonsopgang wordt het licht geleidelijk sterker, tot uw kamer na 30 minuten gevuld wordt met helder geel licht. Dit proces van veranderend en feller wordend licht stimuleert uw lichaam om op een natuurlijke manier wakker te worden. Terwijl het licht feller wordt, zorgt het door u gekozen natuurlijke geluid er bovendien voor dat u helemaal wakker wordt en klaar bent voor de dag. Bestellen kan hier.


Inzicht

Aantal jobs in stijgende lijn!

Ook al is dit land de laatste tijd niet gespaard gebleven van de negatieve berichtgevingen, is toch niet alles kommer en kwel. Het lijkt er sterk op dat de Belgische economie, in het voetspoor van een Europese heropleving, de crisis achter zich aan het laten is. Tijd dus dat onze columnist Jan Schils nog eens uitpakt met een positief verhaal!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Relaties

De tijdspanne is die van een goudvis

Na bijna dertig jaar huwelijk gaat Willem van Ringelensteijn (56) op zichzelf wonen. Met zijn echtgenote heeft hij besloten tot een 'time-out'. Hun kinderen stemden hiermee in. Speciaal voor SenNet Magazine schrijft hij een column over hoe hij dit proces beleeft en ervaart, tot op het bot, tot aan de einddatum van hun akkoord: een jaar na dato? Lees hier het achttiende deel van zijn pakkende verhaal.
>> Lees verder    Reageer met je mening

12 dagen het Úchte Spanje ontdekken in AndalusiŰ? (advertentie)

Ontdek tijdens deze perfect uitgestippelde groepsreis de magische ongerepte natuur en enkele van de belangrijkste steden van het land: Sevilla, Cordoba, Granada en Malaga. Eddy Boeckmans neemt je mee naar de mooiste plekjes van Andalusië en laat je overnachten in gezellige viersterrenhotels in all-informule! Vertrek: 13 september 2016. Meer informatie?


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Volledige cast 'Chaplin, de Musical' bekend

Charlie Chaplin, de wereldberoemde filmlegende, groeide op in Londen, maar kende er allesbehalve een fijne kindertijd. Gelukkig had hij een uniek talent: mensen entertainen en aan het lachen brengen! Zijn levensverhaal wordt fantastisch, grappig en ontroerend verteld in 'Chaplin, de Musical'. Music Hall verkreeg de internationale rechten om wereldwijd een gloednieuwe versie van deze Broadwaymusical te produceren. Een unicum in de Belgische musicalgeschiedenis!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Cursiefje

PoŰzie: Geschenk


>> Lees verder    Reageer met je mening


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: waar is die staart???Meer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

Onze huisdieren zijn niet alleen lief, maar ze kunnen ook heel behulpzaam zijn!

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

De Maya's geloofden dat de goden de mens van ma´s hadden gemaakt.

Meer opmerkelijk

Geluk

Bedenk dat het niet krijgen van wat je wilt, soms een wonderlijk teken van geluk is.
14de Dalai Lama (Tenzin Gyatso) (1935 -)
(Tibetaans spiritueel leider)


Grapjes

Twee hanen hebben niets te doen, en vervelen zich. Vraagt de ene haan aan de ander:'Weet jij wat we kunnen doen?' Zegt de andere haan: 'Kom, we gaan naar de poelier!' 'Waarom?' 'Blote meiden kijken in de etalage!'

Meer grapjes

Nutteloos weetje

De koningin van een populatie rode maaimieren paart 1 keer en gebruikt het sperma vervolgens 25 jaar lang.

Meer weetjes

Citaat

De persoonlijke moed is veel zeldzamer dan de collectieve.
Gustave le Bon (1841 - 1931)
(Frans socioloog en psycholoog)

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Jong bier moet gisten.
⇒ Kinderen hebben recht op plezier.
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partnerspartnerspartnerspartnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 323.411
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be
Deze nieuwsbrief werd verzonden naar %%emailaddress%%.