Waar vandaan: SenNet Magazine > Gouden Koen Crucke maar liefst 50 jaar op de planken!

SenNetMagazine

-- SenNet - SeniorenNet --

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/136/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 6 - Nr 25 - 2016

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Hoorndriesstraat 133, Merelbeke - Hoofdredacteur: Silvia Lippens


Ontdek. Beleef. Ervaar.

'Gouden' Koen Crucke schittert als Vorst Populescu in Gravin Maritza

Koen Crucke staat in 2016 50 jaar op de planken. Met tal van voorstellingen blikt hij vooruit en kijkt hij terug op zijn rijkelijke carrière. Zo keert hij in het najaar samen met theatergezelschap MinTh (Muziek in Theater) uit Brasschaat/Leuven terug naar zijn grote liefde: de operette. In de muzikale romance Gravin Maritza vertolkt hij de rol van Vorst Populescu. Lees hier een interview met Koen!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Advertenties

Vitaal door het leven!

In ons land lijdt 1 op de 3 Belgen aan chronische pijn. Hoe ouder we worden, hoe brozer onze botten worden en hoe meer het risico op overbelaste gewrichten toeneemt. Al van de leeftijd van ongeveer 30 jaar treden er veranderingen op in de gewrichten, het kraakbeen en bindweefsel. Om vitaal door het leven te blijven gaan is het dus belangrijk om goed zorg te dragen voor ons bewegingsstelsel!
>> Lees verder    Reageer met je mening

Word jij één van de eerste gasten van uniek Health Resort in Marbella? (advertentie)

Aldea La Quinta Health Resort in Marbella is dé droomplek voor iedereen die wil genieten van een deugddoende vakantie in een geborgen, gezonde en zorgzame omgeving. De toplocatie aan de Costa del Sol, luxefaciliteiten, het meertalige team en assistentie waar en wanneer je het nodig hebt, maken jouw verblijf onvergetelijk! Word jij één van de eerste gasten? Aldea is op zoek naar 100 proefpersonen in juli en augustus! Meer informatie.


Gelukkig Zijn

5 dingen die je moet weten over doelen bereiken in je leven

We stellen allemaal doelen in ons leven. Je wil een verre reis maken. Je wil Spaans onder de knie krijgen, of een muziekinstrument leren te bespelen. Je wil veranderen van baan, of voorzitter worden van een vereniging. Je wil meer zelfvertrouwen ontwikkelen, of je wil 10 kilo afvallen. Life coach Wim Annerel geeft je 5 handige tips om die doelen sneller te bereiken!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Leven in balans

Kunnen trillingen je ziek maken?

Alle cellen in je lichaam trillen volgens een bepaalde unieke frequentie. Daardoor weten zij welke plaats ze innemen in je lichaam en welke functie ze moeten vervullen. Als nu de trillingen van je gedachten en je emoties de trillingen van je cellen gaan verstoren, kan je een verandering teweegbrengen in je fysieke lichaamstrilling. En dat kan voor pijn en stress zorgen! Healing coach Isabelle Lambrecht vertelt je er meer over.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Op bezoek bij de baron! (advertentie)

Zin in een leuk uitje? Zaterdag 2 en zondag 3 juli kan je terecht in het kasteeldomein ter Laeken voor de Kasteeldagen Booischot. Op het programma: een levendige parkbeurs, heerlijke artisanale hapjes, bezoek aan kasteel en parkdomein, kunstenaars live aan het werk en nog veel meer! Klik hier voor alle activiteiten én een kortingsbon!


Geld & Werk

Hoe laag kan de rente gaan?

Als je een belegger zo?n 5 jaar geleden had gevraagd hoe diep de rente op een obligatie zou kunnen zakken, dan was de kans groot dat niemand de huidige lage percentages zou hebben voorzien. En toch is dat nu de realiteit: een extreem lage rente op de meeste obligaties. Zo is onlangs een nieuw dieptepunt voor de Duitse Bund bereikt, beschrijft Nico Pantelis, financieel expert van Slim in Fondsen. Beleggers krijgen 0,028% aan rente, wanneer ze hun geld voor de komende 10 jaar aan de Duitse staat uitlenen.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Verhalende kracht uit Noorwegen

Hoe later op het seizoen, hoe schoner het volk: het is een adagium dat ook voor BOZAR opgaat. Eerst met enkele befaamde speelkameraden en nadien solo presenteerde Leif Ove Andsnes zich in Brussel. Tim De Backer van Klassiek Centraal was erbij en vertelt opnieuw in geuren en kleuren hoe hij deze concerten ervaren heeft.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Ontdek de locatie van elke flitspaal in Europa én daarbuiten! Perfect voor op reis! (advertentie)

Heb je geen zin om geflitst te worden? Of word je al geregeld geflitst? Dan hebben wij nu dé oplossing voor je! De Spy is een GPS-gebaseerde flitspaalverklikker die je waarschuwt wanneer er binnen de 500 meter een flitspaal staat en wanneer je te hard rijdt! De Spy Flitspaalverklikker is bovendien volledig legaal! De verklikker kan via GPS jouw locatie bepalen en vergelijkt die vervolgens met een database van flitspalen. Bestellen kan hier.


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Hitfestival brengt Rob de Nijs, De Romeo?s en Nick & Simon samen!

Met het Hitfestival gaat concertorganisator Benelive Entertainment, na het succes van de Vrienden Voor Het Leven tour, weer een stap verder. 'Drie topartiesten, die met een live band hun grootste hits spelen tijdens een 3 uur durend indoor festival', dat is het unieke belevingsconcept waar de organisator mee uitpakt. Voor de eerste editie van het Hitfestival werden alvast levende legende Rob de Nijs, De Romeo?s en Nederlands populairste duo Nick & Simon gestrikt.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Cursiefje

Poëzie: Ginkgo Biloba


>> Lees verder    Reageer met je mening


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: strijdvaardigMeer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

Bijzondere optische illusie. Heel leuk wat deze jongeman kan met vier ringen!

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

Bier wordt in Rusland pas sinds 2011 erkend als alcohol. Daarvoor werd het beschouwd als frisdrank.

Meer opmerkelijk

Geluk

Geluk is als een vlinder: wanneer je hem tracht te grijpen blijft hij altijd net buiten je bereik; maar wanneer je rustig blijft zitten komt hij misschien op je hand zitten.
Nathaniel Hawthorne (1804 - 1864)
(Amerikaans kortverhaalschrijver)


Grapjes

Een klein meisje gaat naar de dierenwinkel en vraag aan de verkoper: ?Heeft u voor mij een konijntje te koop?? De verkoper gaat op zijn knieën zitten en vraagt: ?Wil je dan een lief zwart konijntje, een schattig bruin konijntje of zo?n lief wit konijntje met rode oogjes?" Waarop het kleine meisje antwoordt: ?Ik denk dat dat mijn python geen moer kan schelen!?

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Mannelijke muizen zingen liefdesliedjes om vrouwtjes te versieren.

Meer weetjes

Citaat

Het toneel is een vergrootglas waarin de wereld zichzelf ziet; daarom zouden de mensen zichzelf moeten zien zoals ze zijn; als ze er te mooi uitzien, gaan ze niet weten hoe smerig ze zijn en zullen ze nalaten zich te wassen.
John Vanbrugh (1664 - 1726)
(Engels architect en toneelschrijver)

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

De vogel over het net laten vliegen.
⇒ Goede kansen niet aangrijpen.
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partnerspartnerspartnerspartnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 311.233
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be
Deze nieuwsbrief werd verzonden naar %%emailaddress%%.