Waar vandaan: SenNet Magazine > Wat komt er allemaal kijken bij een behandeling tegen borstkanker?

SenNetMagazine

-- SenNet - SeniorenNet --

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/140/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 6 - Nr 29 - 2016

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Hoorndriesstraat 133, Merelbeke - Hoofdredacteur: Silvia Lippens


Gezondheid

Welke behandeling krijg je bij borstkanker?

Één vrouw op acht komt op haar levensweg het gruwelijk borstkankermonster tegen. Gelukkig zijn er heel wat behandelingen die het monster bestrijden. Welke behandelingen zijn er nu precies en wat kan je zelf doen om deze periode zo draaglijk mogelijk te maken? Pink Ribbon zetten alles even op een rijtje en schotelt je handige tips voor.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Inzicht

7 tips: vertrouw jij je omgeving 100%?

Als tiener geloofde je vast nog steevast in de goedheid van de mens, maar de kans is groot dat de ervaring je ondertussen geleerd heeft dat niet iedereen een goede inborst heeft. Is er na een bezoekje wel al eens iets verdwenen uit je huis? Misschien gaat je partner wel vreemd? Of zijn je (klein)kinderen niet altijd even eerlijk over hun doen en laten? Kom het te weten dankzij deze 7 tips.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Keysershoek - 38 erkende assistentiewoningen in Kontich (advertentie)

Gelegen aan de Drabstraat in Kontich, staat Keysershoek voor een nieuwe oase van rust en groen. Met zijn vele terrassen en privatieve tuinen, in combinatie met de beste infrastructuur, wordt Keysershoek genieten voor jong en oud! Interesse? Contacteer ons gratis via 0800 11 077 of info@proxliving.be. Neem een kijkje op de website voor meer informatie.


Reizen

6 redenen om naar Etten-Leur te gaan!

Wil je weten hoe je alles uit je verblijf in Etten-Leur nabij Breda haalt? SenNet zet voor jou enkele redenen op een rijtje waarom Hotel ?t Witte Paard een aanrader is! Zeker als je twee nachten kan logeren inclusief ontbijt, een fles wijn op de kamer, een driegangendiner ? Daarvoor krijg je van SenNet Magazine deze knalaanbieding! Neem snel een kijkje en laat je meenemen naar onze gastvrije buren!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Gelukkig Zijn

Maak je gezin nog gelukkiger met deze tips!

Iedereen ziet natuurlijk het liefste een glimlach op de gezichten van z'n kinderen en kleinkinderen. Maar hoe kan je hun geluk een handje helpen? Deze week geeft lifecoach Wim Annerel je drie wetenschappelijk ondersteunde tips die je tonen wat je als ouder nog meer kan doen om je gezin gelukkig te maken. Heb je al kleinkinderen? Lees dan zeker de bonustip onderaan dit artikel!
>> Lees verder    Reageer met je mening

Beter slapen dankzij geuren | Laat je huis heerlijk ruiken tijdens de zomer! (advertentie)

Wist je dat je met een heerlijke geur in de slaapkamer beter kan slapen? Beter dan airconditioning!
Ook in het kleinste kamertje of de woonkamer een heerlijke geur tijdens de zomer, beter dan de spuitbussen! Ontdek ons aanbod, momenteel in solden!


Leven in balans

Help je vitaliteit en geluk een handje!

Ben jij een echte doemdenker en word je stilaan gek van die angst, twijfel ? die steeds opnieuw de kop opsteekt? Voelt je lichaam aan als een slecht zittend maatpak: het knelt, trekt of doet pijn? Je voelt je duidelijk slecht in je vel, maar hoe pak je dat aan? Focus je je eerst op fysieke of op emotionele klachten? Healingcoach Isabelle Lambrecht leert je enkele nuttige verbanden.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Ontdek. Beleef. Ervaar.

De zomer van ? Chris Van Tongelen!

Hij studeerde moderne talen in Mechelen, had ooit z?n eigen reisbureau en begon z?n muzikale carrière bij Roestvrij. Toch moest hij nog enkele jaren wachten op de grote doorbraak. Daarvoor zorgden enkele geslaagde musicalrollen, De Romeo?s én zijn rol van Bart Van Den Bossche in de populaire tv-reeks Familie. Voor onze Upstars-rubriek ?De zomer van? wist reporter Kurt dit keer Chris Van Tongelen te strikken. De 48-jarige Lierenaar vertelt ons waarom hij niet graag naakt slaapt, hoe lichtgroen zijn vingers zijn én hoe een ideale vakantiedag eruit ziet als hij vrijaf heeft.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Last-minute fietsreis naar Lanzarote! Waar wacht je nog op?! (advertentie)

Heeft de fietsmicrobe je gebeten? Wat denk je ervan om in september heerlijk te gaan fietsen op het wondermooie eiland Lanzarote? Acht dagen het prachtige landschap verkennen onder de sympathieke vleugels van fietsbegeleider Raf en verblijven in een 4-sterrenhotel in ALL-IN-formule, lijkt dat je wel wat? Neem snel een kijkje!


Ontdek. Beleef. Ervaar.

De kracht van het onbekende

Het Delft Chamber Music Festival blaast dit jaar twintig kaarsjes uit. Genoeg reden voor Klassiek Centraal om naar Amsterdam te sporen voor een gesprek met artistiek leider Liza Ferschtman. ?Er komen in ons festival heel veel positieve elementen samen: geweldige musici, een goede programmering, een fijne festivalsfeer en mooie locaties. Die combinatie is best uniek.?
>> Lees verder    Reageer met je mening


Cursiefje

Poëzie: De bomen maken plaats


>> Lees verder    Reageer met je mening


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: lekker die pringles....Meer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

Iedereen pinkt al eens een traantje weg als ze uien snijden. Maar waarom is dat?

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

Witte chocolade is eigenlijk geen echte chocolade, want hij bevat geen cacaopoeder.

Meer opmerkelijk

Geluk

In zijn persoonlijkheid moet de mens zijn hoogste geluk vinden.
Johann Wolfgang von Goethe (1749 - 1832)
(Duits schrijver en dichter )


Grapjes

Een man van 85 is net opnieuw in het huwelijksboothe gestapt met een veel jongere vrouw. Hij koestert nog een kinderwens en gaat op bezoek bij de dokter voor een controle van zijn sperma. De man krijgt van de dokter een potje mee naar huis om met een staal terug te komen. De volgende dag komt hij terug bij de dokter met een leeg potje. "Wat scheelt er?" vraagt de dokter. "Wel, dokter," zegt de man, "Het is me niet gelukt. Ik heb mijn vrouw gevraagd om te helpen, maar het is haar ook niet gelukt. Ze heeft het met haar linkerhand geprobeerd, dan met haar rechterhand, dan met haar tanden, tevergeefs. We hebben het zelfs aan Caroline, het buurmeisje, gevraagd. Maar het wilde niet lukken." De dokter schrikt zich een ongeluk, en roept: "Wat?! Heb je zelfs aan je buurmeisje gevraagd om te helpen?!" "Ja," antwoordt de oude man, "we hebben alles geprobeerd, maar we krijgen het potje niet open ..."

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Een lapjeskat is altijd een vrouwtje.

Meer weetjes

Citaat

De meeste mensen zijn andere mensen. Hun gedachten bestaan uit andermans mening, hun levens zijn imitaties, hun hartstochten zijn citaten.
Oscar Wilde (1854 - 1900)
(Iers schrijver)

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Er kunnen geen twee grote masten op een schip zijn.
⇒ Er kan er maar één de baas zijn.
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partnerspartnerspartnerspartnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 330.122
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be
Deze nieuwsbrief werd verzonden naar %%emailaddress%%.