Waar vandaan: SenNet Magazine > Raak jij ook niet van die rugpijn af? Misschien helpen deze tips!

SenNetMagazine

-- SenNet - SeniorenNet --

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/151/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 6 - Nr 40 - 2016

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Hoorndriesstraat 133, Merelbeke - Hoofdredacteur: Inneke De Corte


Gezondheid

Rugpijn? Heb je deze 3 al geprobeerd?

Ongeveer 1 op de 5 mensen heeft nu last van rugpijn, tot 90% van de mensen zal ooit in zijn leven langere tijd rugproblemen hebben. Hoewel de oorzaken ver uiteenlopen, zijn er veel mensen die moeilijk van die rugpijn afkomen. Wij hebben enkele tips die je misschien nog niet uitprobeerde, maar hopelijk wel je pijn kunnen verlichten.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Inzicht

Tikkende tijdbom onder pensioenstelsel

Voor wie zijn of haar hele leven financieel heeft bijgedragen (of daar nog mee bezig is) om later een redelijk pensioen te ontvangen is het bijzonder frustrerend en angstwekkend te moeten vernemen dat er geen enkele garantie bestaat dat er over enkele jaren nog voldoende geld zal zijn in BelgiŽ om de pensioenen uit te betalen. Onze columnist Jan Schils ging naar de voorstelling van het nieuwe boek ?Het Grote Pensioenbedrog?.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Soepele gewrichten? (advertentie)

Naarmate we ouder worden, neemt de beweeglijkheid van de gewrichten af. Curcudyn® is een hoog gedoseerd, bio-geoptimaliseerde kurkuma-extract aangevuld met gember, vitamine C en vitamine D dat de gezondheid van de gewrichten, spieren en kraakbeen ondersteunt. Curcudyn® is verkrijgbaar bij de apotheek. Meer informatie?


Relaties

Vergeet-mij-nietjes zullen altijd bloeien

Na bijna dertig jaar huwelijk gaat Willem van Ringelensteijn (57) op zichzelf wonen. Met zijn echtgenote heeft hij besloten tot een ?time-out?. Hun kinderen stemden hiermee in. Speciaal voor SenNet Magazine schrijft hij een column over hoe hij dit proces beleeft en ervaart, tot op het bot, tot aan de einddatum van hun ?akkoord?: een jaar na dato ? Lees hier het laatste deel van zijn pakkende verhaal.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Geld & Werk

Profiteren van een stijgende rente

Als we de marktreactie mogen geloven, is een renteverhoging voor veel beleggers een rampenscenario. Iedere keer dat Janet Yellen, voorzitter van de Fed, ook maar hint op een renteverhoging, volgt een verkoopgolf. Gelukkig zijn er op de beurs nog wel kansen om te verdienen aan een renteverhoging. Volgens Nico Pantelis, financieel expert van Slim in Fondsen, zijn zogenaamde Business Development Companies een interessante optie.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Herfst is spinnentijd! Schrik van spinnen? (advertentie)

De gemakkelijkste oplossing om spinnen buiten te zetten is met de spider catcher. Je blijft op een veilige afstand, terwijl je toch de spin op een diervriendelijke manier kan vangen en zo buiten kan zetten. Ook kinderen zullen nu met veel plezier de spin willen vangen! De spinnenvanger is heel leuk voor iedereen en dé oplossing voor iedereen die niet van die diertjes houdt in huis. Meer info en kopen, klik hier. Gratis thuis bezorgd.


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Sasha & Davy passen perfect bij elkaar!

Zij stoort zich aan zijn gesnurk en hij krijgt het op z?n heupen omdat zij wil dat alles netjes wordt achtergelaten. Kleine dagdagelijkse irritaties, die zonder twijfel herkenbaar zijn voor heel wat koppels. Toch vinden Sasha & Davy dat ze perfect bij elkaar passen! Daarover gaat de nieuwe single van het sympathiekste koppel van Vlaanderen. Beluister hier een leuk interview.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Now I Lay Me Down

Ben je bang in het pikkedonker? Lees dan vooral niet verder. In het andere geval mag je er eens zachtjes voor gaan liggen ook, op een grasgroen bed, samen met een zestigtal andere ?hoorlustigen?. Lights out. Bows ready. Action!
>> Lees verder    Reageer met je mening

Veiliger rijden met laagstaande zon (advertentie)

Het aantal ongevallen neemt enorm toe nu de zon lager staat rond spitstijd. Voorzie jezelf en je dierbaren daarom van een zogenaamde "clearview", een speciaal hulpmiddel waarmee je veiliger de baan op gaat. Je verhoogt de verkeersveiligheid voor jezelf en anderen. Het verbazingwekkende, zeer handige en neerklapbare zonnescherm dat in slechts enkele seconden een eind maakt aan die schittering en het scherpe zonlicht tempert. De normale zonneklep blokkeert een groot deel van je zicht, maar de Clear View niet. Meer info en bestellen, klik hier.


Cursiefje

PoŽzie: Herfstwandeling


>> Lees verder    Reageer met je mening


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: superman op maandag....Meer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

Wat als smaakpapillen in de handen zaten?

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

DalmatiŽrs worden helemaal wit geboren.

Meer opmerkelijk

Geluk

Wijsheid is niets anders dan de wetenschap van het geluk.
Denis Diderot (1713 - 1784)
(Frans filosoof )


Grapjes

Hendrik komt bij de psychiater. 'Ik heb een probleem, dokter. Iedere keer als ik naar bed ga, denk ik dat er iemand onder zit. Ik ben bang en ik denk dat ik gek word.' 'Kom een jaar lang in behandeling bij mij,' zegt de psychiater 'kom drie keer per week op therapie, en dan zullen we er wel in slagen om die angsten te bedwingen.' 'Hoeveel rekent u?' '50 euro per bezoek.' antwoordt de psychiater. 'Ik zal erover nadenken', zegt Hendrik. Zes maanden later treft de psychiater Hendrik toevallig op straat. 'Waarom ben je nooit meer langs gekomen voor de behandeling van je angsten?' vraagt de psychiater. 'Nou, 50 euro per bezoek, drie maal per week en dat een jaar lang is een hele hoop geld voor een arme sloeber als ik. Een barman genas me voor 10 euro, en ik was zo blij dat ik me zo veel geld bespaard had dat ik een mooi nieuw autootje gekocht heb.' 'Is het echt? En hoe, als ik vragen mag, heeft die barman je genezen?' 'Hij zei me dat ik de poten onder mijn bed uit moest zagen! Nu kan er niemand meer onder!'

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Als je onder stress staat, ervaar je (neutrale) geuren sneller als negatief.

Meer weetjes

Citaat

Blank, zwart of geel, alle tranen zijn zilt.
Claude Aveline (ps. van Evgen Avtsine) (1901 - 1992)
(Frans schrijver, uitgever en dichter )

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Een goed zeeman wordt ook wel eens nat.
⇒ Ieder kent zijn tegenslagen.
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partnerspartnerspartnerspartnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 332.556
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be
Deze nieuwsbrief werd verzonden naar %%emailaddress%%.