Waar vandaan: SenNet Magazine > Hangt er een geurtje aan jouw voeten? Tips om dat te voorkomen!

SenNetMagazine

-- SenNet - SeniorenNet --

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/156/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 6 - Nr 45 - 2016

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Hoorndriesstraat 133, Merelbeke - Hoofdredacteur: Inneke De Corte


Beauty

Hoe krijg je zweetvoeten? Tips om ze te voorkomen!

Het mooie zomerweer is jammer genoeg alweer voorbij. Spoedig stoppen we onze voeten weer weg in dikke sokken en dichte schoenen. Daarom tijd voor een onderwerp waar een luchtje aanhangt; zweetvoeten! Het is een kwaal waar veel mensen last van hebben; en niet alleen de mensen die zelf zweetvoeten hebben, maar ook hun omgeving. Reden te meer om eens te kijken hoe zweetvoeten ontstaan en vooral ook hoe je ze kunt voorkomen!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Relaties

De reboundrelatie: wanneer is snel tť snel?

Een relatiebreuk gaat gepaard met heel wat heftige emoties. Hoe je daarmee omgaat, is bij iedereen verschillend. Misschien zijn de wonden zo diep dat je niets meer met de buitenwereld te maken wil hebben en trek je je een tijdje thuis terug in je veilige cocon. Of doe je net het omgekeerde? De leegte valt zo zwaar dat je vermijdt om alleen te zijn en je gaat heel snel op zoek naar een nieuwe partner. Je stort je als het ware in een reboundrelatie. Relatiecoach Ilse Reynders licht toe wat een reboundrelatie is, hoe je ze herkent en hoe je ermee omgaat.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Diabetes: wat nu? De Diabetes Liga is er voor jou! (advertentie)

“Mag ik nog een taartje eten?” Na je diagnose van diabetes staat je wereld op z’n kop en heb je heel wat vragen. Weet dat je er niet alleen voor staat. De Diabetes Liga helpt jou graag verder. Wie nu lid wordt krijgt gratis onze nieuwe publicatie “100 vragen aan de Diabetes Infolijn”, dankzij de steun van de Nationale Loterij. Vraag nu je gratis infopakket aan via de website van de Diabetes Liga.


Beauty

5 tips hoe de natuur je mooier kan maken

Het is soms ongelofelijk wat voor chemische producten mensen allemaal gebruiken om mooier te zijn. Minder rimpels of afslanken zijn de populairste redenen hiervoor. De natuur heeft echter veel dingen al lang voorzien en een aantal pas ontdekte eigenschappen maken het leven aangenamer.
>> Lees verder    Reageer met je mening


SenNet Life

Op uitstap naar het Zwin met de mailgroep Reizen!

In september trokken de leden van de SenNet mailgroep Reizen met z'n allen naar het vernieuwde Zwin Natuur Park. Voor een dag waanden ze zich trekvogels op weg naar het Zuiden en genoten ze van al het moois dat het park te bieden heeft. Het werd een geweldige dag in de natuur die de reisvrienden niet snel zullen vergeten. Lees hier hun prachtige relaas.
>> Lees verder    Reageer met je mening

?40 korting op draadloze luisterhulp voor TV/radio (advertentie)

De Sennheiser SET 840 TV is een draadloze ontvanger waarmee je opnieuw in alle vrijheid optimaal naar je favoriete radio- en tv-programma's kan luisteren. Hij is eenvoudig te bedienen en de batterij gaat bovendien bijzonder lang mee. Geniet bij Amplifon van dit uniek eindejaarsaanbod en download uw kortingscoupon t.w.v. € 40!


Welzijn

Moeten we het zomeruur afschaffen?

Bij elke omschakeling van het zomeruur naar het winteruur, of omgekeerd, duiken er stemmen op om het zomeruur af te schaffen. De negatieve impact op onze biologische klok is namelijk groot. Peter Catthoor van Familiehulp is voorstander, maar heeft er ook wat dubbele gevoelens bij.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Leven in balans

Wat hebben gevoel en zelfbeeld gemeen met elkaar?

Healing coach Isabelle Lambrecht hoorde onlangs de volgende uitspraak: ?Wat hier wordt beschreven, begin ik nu te ervaren. Mijn gevoel is de drager van mijn zelfbeeld.? Die opmerking druiste in tegen haar ?gevoel? en het zette haar aan het denken. Zo merkt ze dat er nog heel wat verwarring is bij veel mensen rond voelen en emoties. Ze legt uit dat een zelfbeeld wordt gevormd en is gedragen door emoties totdat jij je gevoel volgt en vreugde ervaart in je leven.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Hoe is het met je longen gesteld? (advertentie)

Wist je dat gezondheidsproblemen aan de longen vroegtijdig opgespoord kunnen worden door je zuurstofgehalte in het oog te houden? Je kan dat thuis eenvoudig doen met een zogenaamde saturatiemeter. Je meet af en toe het zuurstofgehalte (pijnloos) en je hebt onmiddellijk resultaat. Zie je de waardes zakken, dan is het tijd om naar de arts te gaan! Nu ook met gratis verzending! Meer info, klik hier.


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Grootste voetbalexpo ter wereld komt naar BelgiŽ

Van 15 februari tot en met 30 april 2017 strijkt de grootste voetbalexpo ter wereld neer in BelgiŽ en tovert de Nekkerhal in Mechelen om tot het Walhalla van elke voetbalfan. ?Goal! The Football Experience? is een unieke, ervaringsgerichte en interactieve expo gewijd aan het wereldvoetbal en biedt de bezoekers een ongeziene collectie van originele items en sport memorabilia.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Cursiefje

PoŽzie: Ver als de horizon ben je


>> Lees verder    Reageer met je mening


Actueel

Sector consumentengoederen voorzichtig optimistisch over 2017


>> Lees verder    Reageer met je mening


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: ezeltje strek je!Meer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

Dit filmpje van dansende baby's maakt zo je dag goed!

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

Ketchup werd in de jaren 1830 verkocht als medicijn.

Meer opmerkelijk

Geluk

Door ons leed leren wij ons geluk naar waarde te schatten.
John Dryden (1631 - 1700)
( Engels dichter en toneelschrijver)


Grapjes

Een dame komt met het vliegtuig terug van vakantie in Zwitserland. Ze zit naast een priester. Tijdens de vlucht raken ze aan de praat en zo komt het dat ze de pastoor om een dienst vraagt. 'Eerwaarde, ik heb in Zwitserland een gloednieuwe en hypermoderne ladyshaver gekocht. Hij was niet goedkoop en ik heb dus de wettelijke limiet overschreden. Ik zou er invoerrechten voor moeten betalen. Kunt u mijn ladyshaver niet verbergen onder uw toga?' Hij is nog in de originele verpakking en nog nooit gebruikt. 'Natuurlijk, maar ik moet u waarschuwen: ik kan niet liegen.' 'Maar de douane zal u als priester niet verdenken en u doorlaten.' En ze geeft hem de ladyshave. Aangekomen op Zaventem passeren ze de douane. De douanier vraagt aan de priester: 'Niets aan te geven?' 'Luister,' zegt de priester, 'van mijn hoofd tot aan de gordel, heb ik niets aan te geven.' De douanier vindt dit antwoord een beetje vreemd en vraagt door: 'En onder de gordel?' 'Ja,' zegt de priester, 'daar bevindt zich een fantastisch apparaat. Bestemd voor vrouwen, en nog nooit gebruikt.' De douanier barst in lachen uit en roept: 'Vooruit, het is wel goed, eerwaarde! De volgende graag!'

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Er hangen geen klokken in de casino's in Las Vegas.

Meer weetjes

Citaat

Velen leven zo voorzichtig dat ze als nieuw sterven.
Jean Paul (ps. van Johann P.F. Richter) (1763 - 1825)
(Duits dichter)

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Geen rozen zonder doornen.
⇒ Bij het geluk hoort ook een beetje tegenslag.
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partnerspartnerspartnerspartnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 332.983
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be
Deze nieuwsbrief werd verzonden naar %%emailaddress%%.