Waar vandaan: SenNet Magazine > Tekenen in de lucht, lijkt dat je wel wat?

SenNetMagazine

-- SenNet - SeniorenNet --

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/158/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 6 - Nr 47 - 2016

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Hoorndriesstraat 133, Merelbeke - Hoofdredacteur: Inneke De Corte


Levensstijl

Nieuwste rage is tekenen in de lucht

Voor deze Sinterklaas- en kerstperiode is er een nieuwe rage op komst die waarschijnlijk nooit meer zal weggaan. Je hebt ongetwijfeld al van de 3D-printer gehoord, maar kende je de 3D-pen al? Het kost een fractie van de prijs van zo?n printer en is bovendien voor jong en oud gemakkelijk toegankelijk. Ontdek wat het is en wat het zo aantrekkelijk maakt.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Financiële zorgvragen

Wat als je vreest dat je zorgenkind later zijn erfdeel erdoor zal jagen?

Veel ouders willen hun kinderen een mooi extraatje nalaten als ze er niet meer zijn. Ze willen natuurlijk niet dat die zuurverdiende spaarcenten in een mum van tijd uitgegeven worden aan onbenulligheden. Private banker Karl Ruts licht toe wat je als ouder kan doen om te vermijden dat je zorgenkind er op korte termijn zijn erfdeel doorjaagt.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Extra warmte nodig tijdens de barre winterdagen? (advertentie)

Het is vaak niet eenvoudig om het hele huis warm te houden tijdens de winter. Met de elektrische radiatoren van Aterno krijg je het moeiteloos warm zónder dat je energiefactuur de pan uit rijst. En dit dankzij ons AA energielabel! Kies voor een combinatie van zuinigheid, comfort en gemak en geniet van 20 jaar garantie. Wil je meer details over alle voordelen en modellen? Vraag hier je gratis gids aan!


Reizen

6 redenen om naar Brugge te gaan!

Wil je weten hoe je alles uit je verblijf in Brugge haalt? SenNet zet voor jou enkele redenen op een rijtje waarom NH Brugge een aanrader is! Zeker als je twee nachten kan logeren inclusief ontbijt en een heerlijk driegangendiner? Daarvoor krijg je van SenNet Magazine deze knalaanbieding! Neem snel een kijkje! Beleef onvergetelijke momenten in het Venetië van het Noorden!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Gelukkig Zijn

Haal meer uit elke dag met deze 5 snelle tips!

We hebben allemaal evenveel (of even weinig) tijd in een dag. En toch zijn er manieren om de tijd die we hebben beter te gebruiken zodat het voelt alsof we er toch meer van hebben. Daarom halen sommige mensen meer uit hun dag dan anderen. Jij kan dat ook. Door deze vijf tips van life coach Wim Annerel toe te passen haal je al snel meer tijd uit je dag!
>> Lees verder    Reageer met je mening

Kerstinkopen doe je bij SeniorenNet! (advertentie)

Wist je dat SeniorenNet haar eigen webshop heeft? We verkopen tienduizenden producten in de SenNetShop, waarbij we ons aanbod en merken de laatste weken meer dan 100 keer zo uitgebreid hebben gemaakt! Met altijd gratis verzending, goede prijzen, service en een uitgebreid aanbod, is dit jouw online betrouwbare winkel! Ontdek onze vernieuwde webshop nu!


Geld & Werk

Vlaams ondernemersbloed: Trimork

Met een aanhangwagen breng je een forse lading makkelijk van punt A naar punt B, maar die loodzware lading in de aanhangwagen heffen is vaak geen pretje. Daar hebben vader en zoon De Ceuster iets op gevonden. Samen ontwikkelden ze de Trimork, een revolutionaire aanhangwagen die zakt tot grondniveau en tot 450 kg kan vervoeren.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Ontdek. Beleef. Ervaar.

René Froger openhartig op nieuwe cd ?Dit is hoe het voelt?

Het nieuwe album van René Froger is het resultaat van een muzikaal experiment. Hij gaf de controle uit eigen handen aan de jonge generatie, wat een verrassend portret van de man opleverde. Vanuit hun standpunt en met hun ogen hebben zij naar Froger gekeken als mens én als artiest. Vorige week mocht Upstars-medewerker Kurt Frederickx voor SeniorenNet bij hem op de koffie. Het werd een openhartige babbel over zijn nieuwe cd 'Dit is hoe het voelt'. Kurt kwam terug met het volgende verslag, dat je onderaan deze pagina volledig kan beluisteren.
>> Lees verder    Reageer met je mening

De lucht in huis aangenamer maken (advertentie)

De Fresh Air Ball is een luchtbevochtiger en een luchtverfrisser in één. De Fresh Air Ball verhoogt de luchtvochtigheid en produceert frisse lucht. Hij filtert stofdeeltjes, schilfers, besmettelijke bacteriën en schimmelsporen krachtig uit de lucht. De Fresh Air Ball bestrijdt niet alleen vervuilde lucht, maar verspreidt ook een heerlijke geur wanneer je er etherische olie aan toevoegt. Bovendien is deze ook gezellig dankzij de ingebouwde LED-verlichting. Meer info en bestellen (nu met gratis verzending), klik hier.


Cursiefje

Poëzie: Nog even


>> Lees verder    Reageer met je mening


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: slaapwelMeer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

Moeder Natuur is toch prachtig!

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

Tieners die regelmatig met het hele gezin samen eten, hebben meer kans op goede resultaten op school.

Meer opmerkelijk

Geluk

Droom alsof je eeuwig zult leven. Leef alsof je vandaag zult sterven.
James Dean (1931 - 1955)
(Amerikaans acteur )


Grapjes

Een oudere man wordt om 2 uur ?s nachts door de politie staande gehouden. Ze vragen hem waar hij op dat late uur nog heen gaat. Hij antwoordt: 'Ik ben op weg naar een lezing over misbruik van alcohol, roken en laat opblijven en het effect wat het op het menselijk lichaam heeft.'  De politieman vraagt verder: 'Echt waar? Wie geeft nou zo?n lezing op deze tijd van de nacht?' De man antwoordt: 'Mijn vrouw.'

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Elk jaar wordt in november in een dorpje in Cumbria, Engeland, een wedstrijd gehouden om te zien wie de grootste leugenaar ter wereld is. Iedereen van over de hele wereld mag deelnemen, behalve politici en advocaten.

Meer weetjes

Citaat

Probeer een regenboog in iemands wolk te zijn.
Maya Angelou (1928 - 2014)
(Afro-Amerikaans dichter en schrijver )

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

De lachende derde.
⇒ Persoon die buiten een conflict staat, maar profiteert van de uitkomst.
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partnerspartnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 333.114
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be
Deze nieuwsbrief werd verzonden naar %%emailaddress%%.