Waar vandaan: SenNet Magazine > Deze artikels hebben jullie het vaakst gelezen in 2016!

SenNetMagazine

-- SenNet - SeniorenNet --

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/163/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 7 - Nr 1 - 2017

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Hoorndriesstraat 133, Merelbeke - Hoofdredacteur: Inneke De Corte


SenNet Life

Dit waren jullie 10 favoriete artikels van 2016!

Nu het nieuwe jaar is aangebroken, blikken we even terug op de artikels die in 2016 in SenNet Magazine zijn verschenen. We doen ons uiterste best om jullie de interessantste info voor te schotelen, en hopen dat we daar ook het afgelopen jaar in geslaagd zijn! Dit lijstje toont alvast de 10 populairste artikels van 2016. Zo kan je ze nog eens opnieuw lezen!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Inzicht

7 tips voor je goede voornemens

Je hebt misschien goede voornemens gemaakt, misschien ook niet. Als je geleerd hebt van de vorige jaren, weet je dat de kans groot is dat je zonder hulp die goede voornemens niet zal halen. Daarom hebben we 7 tips om die goede voornemens misschien wél tot een goed einde te brengen.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Verhoog de veiligheid tijdens het rijden met de auto. (advertentie)

Met deze bril kan je beter zicht krijgen 's nachts en bij fel zonlicht. Bovendien is het ook een verbetering tijdens sneeuw en mist. Met de bril op heb je 360° je zicht beveiligd, niet enkel in de voorruit dus. Geef veiligheid prioriteit. De gele glazen zorgen voor minder reflectie van lampen 's nachts en voor beter contrast voor je ogen. Bestellen kan hier.


Mysteries wereldwijd

Mysterieuze hologrammen: geheim Project Blue Beam

Sinds jaar en dag beweren mensen de meest ongeloofwaardige dingen te zien: ufo?s, ontvoeringen door aliens, monsterlijke wezens en ga zo maar door. We zijn geneigd om die waarnemingen als fantasie te bestempelen. Sommigen verwarren dagelijkse banaliteiten met ongelofelijke verschijnselen, anderen fantaseren erop los. Maar wat als (een deel van) die waarnemingen nu toch echt blijken te zijn? Wat als die mensen wel degelijk ufo?s en aliens hebben gezien? Of moeten we zeggen: moesten zien. Carl Bries neemt dit mysterie met jou onder de loep.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Geld & Werk

Vlaams ondernemersbloed: MyFood

Als je allergisch bent aan bepaalde voedingsbestanddelen verloopt een tripje naar de supermarkt niet altijd even vlot. Door bij elk product de kleine lettertjes op de verpakking af te speuren verlies je al snel heel wat tijd. Vijf jonge ondernemers hebben een handige app ontwikkeld om het leven met een aangepast eetpatroon eenvoudiger te maken!
>> Lees verder    Reageer met je mening

Parfum kopen? Dat doe je goedkoper online! (advertentie)

Via de SeniorenNet webshop koop je parfum veel goedkoper dan in de winkel. We hebben bovendien meer dan 1500 parfums op voorraad, dat is meer dan een traditionele parfumwinkel! Dit alles met GRATIS verzending! Mannenparfum, vrouwenparfum of cadeausets, we hebben het nu allemaal, aan zeer scherpe prijzen. Koop je volgende parfum dus via SenNetShop, klik hier!


Geld & Werk

Europa, de eeuwige achterblijver

2016 zou, als het aan veel analisten lag, hét jaar worden voor Europese aandelen. De Amerikaanse beurzen waren immers al 7 jaar aan het stijgen, terwijl Europa achterbleef. De wat zwakkere euro, de stimulansen van de centrale bank én de aantrekkelijke waarderingen sterkten veel analisten in de mening om vooral wat blootstelling aan Europa op te bouwen. Toch heeft ook 2016 niet gezorgd voor een Europees knaljaar. En 2017 lijkt niet veel betere vooruitzichten te bieden, meent Nico Pantelis, financieel expert van Slim in Fondsen.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Ontdek. Beleef. Ervaar.

'Het Zwanenmeer' in gloednieuwe Koningin Elisabethzaal

Op zondag 8 januari staat het Staatstheater voor opera en ballet, uit Charkov, Oekraïne, in de gloednieuwe Koningin Elisabethzaal te Antwerpen. Het gezelschap, dat deel uitmaakt van één van de oudste theaters uit de voormalige Sovjet-Unie en de Oekraïne, voert er het onsterfelijke liefdesverhaal 'Het Zwanenmeer' op met een groot orkest, 30 dansers en 2 stersolisten van het gerenommeerde Mariinsky Theater. Een prachtige voorstelling voor de liefhebbers om het nieuwe jaar mee in te zetten!
>> Lees verder    Reageer met je mening

Beu om de open haard met de hand schoon te maken? (advertentie)

Met een aszuiger los je dat op; het is een speciale stofzuiger die zonder problemen overweg kan met de assen uit de open haard. De klus is zo veel makkelijker gedaan. Met een aszuiger die ook nog eens een HEPA-filter heeft, heb je bovendien perfect zuivere lucht en geen stof dat rondvliegt. Nu met gratis verzending tot bij je thuis, klik hier!


Cursiefje

Poëzie: Een stap in de vrieskoude morgen


>> Lees verder    Reageer met je mening


Actueel

Doelbewust duurzaam beleggen


>> Lees verder    Reageer met je mening


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: wie luistert er nu eigenlijk?Meer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

In Londen weten ze hoe ze een vuurwerkspektakel moeten voorbereiden!

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

Paarden kunnen menselijke emoties herkennen.

Meer opmerkelijk

Geluk

Geluk is niet het doel, maar het middel om te leven.
Paul Claudel (1868 - 1955)
(Frans dichter )


Grapjes

Jantje heeft wat problemen met het huiswerk van Frans.  Vooral het geslacht van de woorden vindt hij moeilijk.  Hij vraagt aan zijn vader: "Pa, is het le coeur of la coeur?"  "Li-keur", zegt vader.

Meer grapjes

Nutteloos weetje

4 tot 14 procent van de wereldbevolking vindt dat koriander naar zeep smaakt. Dat komt omdat zij een bepaald receptorgen delen, dat andere mensen niet hebben.

Meer weetjes

Citaat

Niets in de wereld is gevaarlijker dan oprechte onwetendheid of gewetensvolle domheid.
Martin Luther King (1929 - 1968)
(Amerikaans predikant )

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Het oog van de meester maakt het paard vet.
⇒ Het werk gebeurt beter als de baas toezicht houdt.
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partnerspartnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 337.111
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be
Deze nieuwsbrief werd verzonden naar %%emailaddress%%.