Waar vandaan: SenNet Magazine > Weet jij al waar je dit jaar met vakantie gaat? 1+1 ticket gratis voor het Vakantiesalon Vlaanderen!

SenNetMagazine

-- SenNet - SeniorenNet --

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/165/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 7 - Nr 3 - 2017

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Hoorndriesstraat 133, Merelbeke - Hoofdredacteur: Inneke De Corte


Ontdek. Beleef. Ervaar.

1+1 ticket GRATIS voor het Vakantiesalon Antwerpen!

Bergwandelen in Antwerpen? Het kan van 26 t/m 30 januari in Antwerp Expo, want tijdens het Vakantiesalon krijgen bergvakanties alle aandacht. Maar dat is lang niet alles: probeer een gratis duikinitiatie of maak een proefrit met een elektrische fiets, ontdek alles over cruises, avontuurlijke rondreizen, actieve vakanties en verwenvakanties, campings en B&B?s. Nu 500 gratis online tickets via SeniorenNet!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Gesponsorde content

Je spaargeld spreiden en laten groeien

BelgiŽ is een land van spaarders: in december van 2015 stond bijna 262 miljard euro op spaarrekeningen geparkeerd. De fondsenmarkt vertegenwoordigde einde derde trimester 2015 bijna 143 miljard euro. Beleggingsfondsen zijn in vergelijking met spaarboekjes dus minder populair, maar ze gaan er wel jaar na jaar op vooruit. Voor steeds meer Belgen zijn de lage rentes op spaarboekjes een aanleiding om een deel van hun centen naar de beurs te brengen.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Veilig investeren? Kies voor rendabele business flats. (advertentie)

Laat uw spaargeld zorgeloos groeien. Investeer in volledig ingerichte business flats bij de jachthaven van Zeebrugge. De laatste 1 slaapkamerflat met zicht op het zwembad kan binnenkort van u zijn. Profiteer van direct rendement dankzij contracten met verschillende havenbedrijven en een bewezen bezetting in de eerste fase van 83,26%. Holiday Suites Zeebrugge staat garant voor een professionele uitbating zodat u kunt genieten van wat telt: uw rendement. Investeren kan al vanaf €117.500. Meer info?


SenNetShop

Wist je dat je zonder geld komt te zitten als je partner overlijdt?

Weinig mensen weten dat wanneer je partner overlijdt, dat dan ook jouw persoonlijke (!) bankrekeningen zullen worden geblokkeerd door de bank in afwachting van de erfenis, die maanden op zich kan laten wachten. Ben je hierop voorbereid? Wij geven enkele tips mee.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Gezondheid

Paddenstoelen voor meer weerstand?

In de westerse geneeskunde is men steeds op zoek naar nieuwe geneesmiddelen en producten die de gezondheid kunnen verbeteren. Zo werden al een heleboel kruiden en insecten onderzocht die in alle uithoeken van de wereld al eeuwenlang in de traditionele geneeskunde gebruikt worden. Onderzoekers vonden talloze interessante planten en dieren in het regenwoud van het Amazonegebied, maar ook in AziŽ, Afrika, Noord-Amerika en zelfs in West-Europa. Apotheker Piet Sollie richt in dit artikel zijn aandacht op paddenstoelen.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Parfum kopen? Dat doe je goedkoper online! (advertentie)

Via de SeniorenNet webshop koop je parfum veel goedkoper dan in de winkel. We hebben bovendien meer dan 1500 parfums op voorraad, dat is meer dan een traditionele parfumwinkel! Dit alles met GRATIS verzending! Mannenparfum, vrouwenparfum of cadeausets, we hebben het nu allemaal, aan zeer scherpe prijzen. Koop je volgende parfum dus via SenNetShop, klik hier!


Relaties

Hoe beleef jij intimiteit en seksualiteit als single?

Je kan geen krant of tijdschrift openslaan zonder iets over seks te lezen. Toch vinden veel mensen het niet makkelijk om over seksualiteit te praten en blijft het onderwerp een beetje in de taboesfeer hangen. Relatiecoach Ilse Reynders neemt geen blad voor de mond en vertelt je meer over hoe singles omgaan met het gebrek aan intimiteit en seksualiteit.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Geld & Werk

De markt dumpt Trump

Het was een grote verrassing voor veel beleggers: Trump won de verkiezingen en de koersen gingen niet met procentpunten tegelijk omlaag, maar juist omhoog. De dollar sterkte aan, obligaties lieten het afweten en aandelen werden gretig gekocht. De Trump-rally, waar ook Donald Trump erg trots op was, zwakt nu wat af, merkt Nico Pantelis, financieel expert van Slim in Fondsen. Vooral de aandelen die goed kunnen profiteren van het nieuwe beleid zwakken af.
>> Lees verder    Reageer met je mening

De lucht in huis aangenamer maken (advertentie)

De Fresh Air Ball is een luchtbevochtiger en een luchtverfrisser in één. De Fresh Air Ball verhoogt de luchtvochtigheid en produceert frisse lucht. Hij filtert stofdeeltjes, schilfers, besmettelijke bacteriën en schimmelsporen krachtig uit de lucht. De Fresh Air Ball bestrijdt niet alleen vervuilde lucht, maar verspreidt ook een heerlijke geur wanneer je er etherische olie aan toevoegt. Bovendien is deze ook gezellig dankzij de ingebouwde LED-verlichting. Meer info en bestellen (nu met gratis verzending), klik hier.


Cursiefje

PoŽzie: Een geluid van stilte


>> Lees verder    Reageer met je mening


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: zalig toch?Meer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

Niet alleen mensen vinden het leuk als het sneeuwt!

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

Een Fins onderzoek heeft aangetoond dat te veel slapen dezelfde effecten op je lichaam heeft als te weinig slapen.

Meer opmerkelijk

Geluk

Het geluk loopt wel eens de tegenovergestelde richting uit van je principes.
Ward Ruyslinck (1929 - 2014)
(Vlaams schrijver (ps. van Raymond C.M. de Belser))


Grapjes

Jantje ligt in bed en hoort een vreemd geluid. Het geluid komt uit de kamer van zijn moeder, die ondertussen twee jaar weduwe is. Hij loopt stilletjes naar de slaapkamerdeur en loert door het sleutelgat. Jantje ziet zijn moeder naakt op het bed liggen. Ze zwaait hevig met haar armen en roept: ?Ik wil een man, ik wil een man ?? Dat gaat zo verschillende nachten door. Op zekere nacht is het geluid echter totaal anders. Jantje besluit weer eens te gaan kijken. Ditmaal ziet hij zijn moeder naakt op het bed liggen samen met een naakte man. Verschrikt loopt Jantje naar zijn kamer. Hij gooit zijn deur dicht, trekt zijn pyjama uit, gaat naakt op bed liggen, zwaait hevig met zijn armen en roept: ?Ik wil een fiets, ik wil een fiets ??

Meer grapjes

Nutteloos weetje

99% van alle diersoorten die ooit geleefd hebben op aarde zijn nu al uitgestorven.

Meer weetjes

Citaat

Het is voor twee geliefden minder wreed gescheiden te zijn door een oceaan, dan door een kamermuur.
Sigmund Graff (1899 - 1979)
(Duits schrijver)

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Als apen hoger klimmen willen, ziet men gauw hun blote billen.
⇒ Iemand die meer wil dan hij kan, maakt zich snel belachelijk.
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partnerspartnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 334.112
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be
Deze nieuwsbrief werd verzonden naar %%emailaddress%%.