Waar vandaan: SenNet Magazine > Trump laat er geen gras over groeien. Ontketent hij een handelsoorlog?

SenNetMagazine

-- SenNet - SeniorenNet --

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/167/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 7 - Nr 5 - 2017

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Hoorndriesstraat 133, Merelbeke - Hoofdredacteur: Inneke De Corte


Geld & Werk

Trump ontketent handelsoorlog

De nieuwe president van de Verenigde Staten, Donald J. Trump, laat er geen gras over groeien. Hij zit amper een week op z?n presidentsstoel, maar hij zette al heel wat verkiezingsbeloften om in daden. Hij schreef al enkele belangrijke ?executive orders? uit. Nico Pantelis, financieel expert van Slim in Fondsen, analyseert de mogelijke gevolgen.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Recept

Heerlijk malse kipfilet gevuld met ricotta en spinazie

Het principe is heel simpel: je snijdt enkele sneetjes in je kipfilet, en die vul je met een lekkere vulling. Dan stop je de kip in de oven en twintig minuutjes later kan je een heerlijk sappig stukje kip met vulling en een knapperige bovenkant oppeuzelen. Wat ook leuk is, is dat je oneindig veel kan variŽren met dit recept! Probeer bijvoorbeeld ook eens pijnboompitten-fetavulling, of een met Boursin met kruiden. Wat je maar wilt! Je kan er bijvoorbeeld een salade, gebakken aardappels of gepofte aardappels bij eten.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Energie en centen besparen? (advertentie)

Isolatiepremies worden steeds verder afgebouwd. Je neemt dus het best het zekere voor het onzekere: snel nog de spouwmuur of buitengevel isoleren terwijl het nog extra voordelig kan. Perfect geïsoleerde spouwmuren verhogen niet enkel de waarde van je woning, ze verlagen ook aanzienlijk je stookkosten. Lees er hier meer over en vraag een gratis diagnose en vrijblijvende offerte aan.


SenNetShop

10 leuke gadgets die ook jij wil hebben

Ongelofelijk wat ze allemaal uitvinden of bedenken. Soms maken gadgets ons het leven aangenamer of makkelijker, soms is hun enige bedoeling een glimlach op ons gezicht te toveren. Ontdek hier 10 gadgets die ons alvast wisten te charmeren.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Reizen

5 redenen om naar Zwolle te gaan!

Wil je weten hoe je alles uit je verblijf in Zwolle haalt? SenNet zet voor jou enkele redenen op een rijtje waarom Bilderberg Grand Hotel Wientjes een aanrader is! Zeker als je twee nachten kan logeren inclusief ontbijt en een heerlijk 3-gangendiner ? Daarvoor krijg je van SenNet Magazine deze knalaanbieding! Neem snel een kijkje! Beleef onvergetelijke momenten in dit prachtige kader!
>> Lees verder    Reageer met je mening

8 dagen het prachtige eiland Menorca verkennen met ALL-IN verblijf! (advertentie)

Menorca is minder bekend dan zijn grote broer, Mallorca. Onterecht! Het op een na grootste eiland van de Balearen heeft heel wat te bieden: prachtige zandstranden, azuurblauwe baaien, enorme rotsformaties, mysterieuze grotten en zoveel meer! Verken dit prachtige eiland in een kleine, toffe compagnie onder begeleiding van een Vlaamse reisleider en overnacht ALL-IN in het viersterrenhotel Almirante Farragut. Nu 25 euro korting via SeniorenNet! Meer informatie vind je hier.


Mysteries wereldwijd

Is dit de man van je dromen?

?De meeste dromen zijn bedrog? zingen we luidkeels mee met Marco Borsato, maar wat als je in je dromen geregeld het gezicht te zien krijgt van een man die je nooit eerder ontmoet hebt? Nog vreemder wordt het als nog duizenden anderen diezelfde man in hun dromen zien opduiken. Helpt die man hen moeilijke keuzes te maken? Is het God? Of is het misschien een uit de hand gelopen test? Carl Bries neemt dit mysterie met jou onder de loep.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Geld & Werk

Vlaams ondernemersbloed: Ik blijf mobiel

Wie wil er niet zo lang mogelijk zelfstandig mobiel blijven? Als het niet meer zo vlot lukt om je met de fiets of de auto te verplaatsen, is een scootmobiel een interessant alternatief. Maar de overstap is niet evident. Deskundige begeleiding en vertrouwen blijven daarbij heel belangrijk. Zaakvoerders Kristien Clarysse en Filip Van Bel spelen daar met hun bedrijf ?Ik blijf mobiel? op in.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Extra veilig in het verkeer. Wat als ze 's avonds niet meer thuis zouden komen? (advertentie)

Donker? Regen? Sneeuw? Laagstaande zon? Met het Clear Vision-scherm verbeter je je zicht in het donker, bij slecht weer en bij felle zon. Onmisbaar voor elke chauffeur. Zowel 's avonds, 's nachts als bij volle zon een verbetering van de veiligheid. Laat je geliefde 's avonds veilig terug thuis komen! Meer info & bestellen, klik hier.


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Wil jij een postkaartje ontvangen van schlagerster Christoff?

Het megasucces van KLUBBB3, het schlagerproject van Florian Silbereisen, Jan Smit en Christoff, groeit nog met de dag. Hun nieuwe album, ?Jetzt geht?s richtig los!?, kwam binnen op nummer 1 in de Duitse album charts en blijft het goed doen. Na 3 weken staan ze nog steeds op nummer 2. Maar ook in BelgiŽ scoorde het album meteen hoog, deze week stijgt de plaat in BelgiŽ van een 10e naar een 3e plaats. Maak kans op een postkaartje van Christoff!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Cursiefje

PoŽzie: Waar was je?


>> Lees verder    Reageer met je mening


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: jaja, het is lente....Meer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

Wauw! De zangkunsten van deze dame bezorgen je kippenvel!

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

De IndiŽr Ram Singh Chauhan heeft de langste snor ter wereld. Zijn kriebelende bovenlipversiering meet maar liefst 4,29 meter.

Meer opmerkelijk

Geluk

Geluk betekent de ervaring van een volheid, niet van een leegte die gevuld moet worden.
Erich Fromm (1900 - 1980)
(Duits - Amerikaans filosoof en psycholoog)


Grapjes

De Jef heeft een paar dure nieuwe schoenen gekocht. Voor hij naar bed gaat, past hij zijn aankoop nog eens. Hij staat voor de spiegel in zijn blootje, met de nieuwe schoenen aan. "Kijk eens wat een prachtige schoenen", zegt hij tegen zijn vrouw. "Zelfs mijn jongeheer kijkt er vol bewondering naar!" "Nou," merkt zijn vrouw zuur op, "dan had je beter een nieuwe klak gekocht!"

Meer grapjes

Nutteloos weetje

De eerste elektrische tandenborstel kwam in 1939 op de markt.

Meer weetjes

Citaat

Met een gewoon talent en met buitengewone volharding is alles te bereiken.
Charles Buxton (1823 - 1871)
( Brits auteur)

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Op dat mes kun je naar Keulen rijden.
⇒ Dat mes is erg bot.
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partnerspartnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 340.002
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be
Deze nieuwsbrief werd verzonden naar %%emailaddress%%.