Waar vandaan: SenNet Magazine > Opnieuw daten. Hoe pak je dat aan?

SenNetMagazine

-- SenNet - SeniorenNet --

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/169/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 7 - Nr 7 - 2017

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Hoorndriesstraat 133, Merelbeke - Hoofdredacteur: Inneke De Corte


SenNet Life

SeniorenNet houdt van jullie!

Valentijnsdag is traditioneel de dag om je geliefde te tonen hoeveel je van hem of haar houdt. Daarom willen wij jullie, onze trouwe bezoekers en lieve vrienden, in de bloemetjes zetten. Al meer dan 15 jaar lang genieten jullie van alles wat SeniorenNet te bieden heeft, en we hopen dat jullie dat nog vele jaren zullen doen. Elke dag werken wij hard om het naar jullie zin te maken, en dat doen we met veel plezier. Bedankt voor het jarenlange vertrouwen!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Relaties

Opnieuw daten? 10 tips om je op weg te helpen!

Tijdens deze mierzoete periode word je om de oren geslaan met hartjes, knuffels en geurige boeketten. Sommige singles ergeren zich er blauw aan, voor anderen versterkt het het gemis aan een relatie. Steeds meer 50-plussers wagen zich opnieuw op de ?datingmarkt? en gaan op zoek naar een nieuwe liefde. Dat bewijst ook Hotel Römantiek, een datingprogramma voor 60-plussers, dat vorige week van start is gegaan op VIER. Hoe pak je het aan? Wat zijn do?s en don?ts? Relatietherapeute Ilse Reynders helpt je op weg!
>> Lees verder    Reageer met je mening

Beleef een revolutionaire hoorervaring dankzij deze hoortest (advertentie)

U bent uniek en dat geldt ook voor uw gehoor. Daarom ontwikkelden we een hoortest die volledig personaliseerbaar en aanpasbaar is aan uw wensen of noden. De Amplifon 360 hoortest is een mijlpaal in de evolutie van gehoormeting en hoortechnologie. Onze analyse van uw gehoor is nu nog nauwkeuriger, vollediger en bovendien volledig berekend naar uw behoeften. Benieuwd? Ontdek alles op amplifon360.be!


Geld & Werk

Wat kunnen de gevolgen zijn van Trumps maatregelen op de koers van de USD?

Analist Nico Pantelis, financieel expert van Slim Beleggen, gooit het over een andere boeg in ons SenNet Magazine. Voortaan probeert hij een antwoord te formuleren op jśllie vragen. Heb jij een prangende financieel-economische vraag die je graag toegelicht wilt zien? Stuur ze dan naar redactie@sennetmagazine.be.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Recept

Verras je geliefde met een heerlijk valentijnsontbijt op bed!

Geen leuker gebaar dan je geliefde eens in de watten te leggen. Wie wordt er niet helemaal vrolijk van een bordje met lekkers dat je gewoon in je bed mag oppeuzelen? Je weet immers wat ze zeggen: ?de liefde van de man gaat door de maag?, maar de dames genieten ongetwijfeld ook van een heerlijk ontbijt op bed! Foodblogger Judith Pagrach heeft alvast enkele zoete ideetjes!
>> Lees verder    Reageer met je mening

Liften: 5 mythes ontrafeld (advertentie)

Als experts in huis- en trapliften komen we heel wat onjuiste opvattingen over liften tegen. Sommige zijn zo hardnekkig dat het echte mythes zijn geworden. Comfortlift zet de 5 grootste mythes voor u op een rijtje en benoemt ze meteen als ‘waar’ of ‘niet waar’. Heeft u plannen om uzelf een mooie toekomst bij u thuis te verzekeren of uw huis met een comfortabele lift een meerwaarde te geven? Dan mag u deze 5 zeker niet missen!


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Allemaal Familie: win 1 van de 100 duotickets!

Zin in een gezellig filmavondje? Vanaf 22 februari speelt de nieuwe Vlaamse romantische komedie ?Allemaal Familie? in de zalen. De feelgoodfilm kan rekenen op een topcast met onder andere Nathalie Meskens, Gilda De Bal en Bill Barberis. Neem nu deel aan de wedstrijd en maak kans op één van de honderd duotickets!
>> Lees verder    Reageer met je mening


SenNet Life

Dichterlijk talent in de SenNet mailgroep Hand in hand!

In de SenNet mailgroep Hand in hand zitten een heleboel creatieve zielen met een vlotte pen. Samen bedenken ze gedichten en verhalen en filosoferen ze over het leven. Onlangs organiseerden ze een heuse poėziewedstrijd ter gelegenheid van de poėzieweek. Lees hier de drie prachtige gedichten die het meeste indruk maakten op de leden!
>> Lees verder    Reageer met je mening

Niet tevreden met het rendement op uw spaarrekening? (advertentie)

Kies voor een veilig alternatief door te investeren in hotelvastgoed. Ontvang direct rendement met inkomsten uit vijf verschillende inkomstenbronnen. Na de aankoop geniet u van een zekere opbrengst en hoeft u zich nergens meer om te bekommeren. U kunt al vanaf € 134.500 investeren in het luxe 4-sterren Mercure hotel in Blankenberge, de populairste badplaats in België. Klik hier voor meer informatie.


Inzicht

Beter laat dan nooit: EU maakt bellen vanuit het buitenland goedkoper

Het heeft lang, eigenlijk veel te lang, geduurd, maar eindelijk is het toch zover. Alle Europeanen kunnen vanaf 15 juni a.s. zonder extra kosten telefoneren, sms'en en mobiel internetten in een andere lidstaat van de Europese Unie. Onze columnist Jan Schils licht toe welke veranderingen op til zijn.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Vlaamse paardenvlogster Lizanne boost APASSIONATA

Met bijna 25.000 Facebookvolgers en een paar duizenden op Instagram, YouTube en Snapchat, is Lizanne Bouwmeester een ?trending girl? op de social media. De Antwerpse twintiger heeft haar leven opgebouwd rond paarden en is nu in ons land het gezicht van de wervelende paardenshow APASSIONATA. Dat ze razend populair is, blijkt uit haar cursussen en demo?s die ze geeft als paardentrainster en die al voor maanden volgeboekt zitten.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Ook 's avonds door de regen (advertentie)

Eindelijk bestaat het: een stevige paraplu mét verlichting, want ook 's avonds regent het jammer genoeg regelmatig. Koop jezelf een handige ledparaplu en blijf comfortabel droog, ook in het donker. Via SenNetShop nu ook gratis verzending. Meer info en bestellen, klik hier.


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: een vliegende eekhoorn...Meer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

Deze kleine lieverdjes kunnen wel heel wat kabaal maken!

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

In december werd in Frankrijk de eerste zonnepanelenweg ter wereld geopend in een Normandische dorp. De weg zou voldoende stroom moeten genereren om alle straatverlichting in het dorp te voorzien van elektriciteit.

Meer opmerkelijk

Geluk

Het leven zou veel vrolijker kunnen zijn, als de mensen het ernstiger zouden willen nemen.
Peter Sirius (1858 - 1913)
( Duits dichter en aforist (Ps. van Otto Kimmig))


Grapjes

Baziel zag een pastoor met een 'col romain'.  "Wat betekent dat, zo'n averechtse col?" vroeg hij.  "Dit wil zeggen dat ik Vader ben", antwoordde de priester.  "Ik ben ook vader," zei Baziel, "maar ik draag mijn col toch nie averechts."  "Ja maar", lachte de pastoor, "ik ben Vader van duizenden".  Zei Baziel: "Zou je dan niet beter je broek averechts aandoen?" 

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Een Legoblokje kan een druk van maar liefst 432 kilogram dragen vooraleer het breekt.

Meer weetjes

Citaat

Men heeft niet veel kracht nodig om dingen te doen, maar het vereist grote kracht om te beslissen over wat te doen.
Elbert Hubbard (1859 - 1915)
(Amerikaans schrijver en uitgever)

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Iemand het net over het hoofd halen.
⇒ Iemand tegen wil en dank tot iets doen besluiten.
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partnerspartnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 345.003
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be
Deze nieuwsbrief werd verzonden naar %%emailaddress%%.