Waar vandaan: SenNet Magazine > Analist Nico Pantelis beantwoordt je prangende financieel-economische vragen!

SenNetMagazine

-- SenNet - SeniorenNet --

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/171/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 7 - Nr 9 - 2017

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Hoorndriesstraat 133, Merelbeke - Hoofdredacteur: Inneke De Corte


Geld & Werk

Het spaarboekje brengt niets meer op. Je geld afhalen dan maar?

Analist Nico Pantelis, financieel expert van Slim Beleggen, gooit het over een andere boeg in ons SenNet Magazine. Voortaan probeert hij een antwoord te formuleren op júllie vragen. Heb jij een prangende financieel-economische vraag die je graag toegelicht wilt zien? Stuur ze dan naar redactie@sennetmagazine.be.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Inzicht

Pleidooi in Nederland om stemrecht voor 55-plussers op te heffen

Het gebrek aan respect in Nederland tegenover het oudere deel van de bevolking is al langer berucht en bezorgt intussen ook mensen buiten het ?voortrekkersland? koude rillingen. Onlangs werd er in Nederland gepleit voor minder ouderen vanaf 75 jaar, nu klinkt er een nieuw pleidooi om 55-plussers hun stemrecht af te nemen omdat ze ?een gevaar voor het land en voor de vooruitgang? betekenen. Onze columnist Jan Schils vindt dat ronduit hallucinant.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Hoe wil jij herinnerd worden? (advertentie)

Een afscheidsceremonie zou toch écht een weerspiegeling moeten zijn van wie jij was? Een gepersonaliseerde uitvaart is immers het mooiste cadeau dat je kan geven aan je nabestaanden. Als dé uitvaartspecialist staat DELA al meer dan 80 jaar families bij met de organisatie van een mooi en persoonlijk afscheid. Ontdek hoe DELA mensen nog helpt.


SenNetShop

Zoveel kan online winkelen je besparen

Een onderzoek van afgelopen donderdag van de Nederlandse Nationale bank geeft aan dat consumenten die online shoppen een belangrijk prijsvoordeel doen. Sterker nog, dat prijsvoordeel kan zelfs de nationale inflatie dempen. Ontdek waarom en wat jouw voordeel is van online winkelen.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Mysteries wereldwijd

Hoe curieus is de cryptozoölogie?

Sinds mensenheugenis gaan er talloze verhalen de ronde over mysterieuze dieren. Meestal gaan ze over gigantische monsters die je uit de weg moet gaan als je leven je lief is. Sommige mensen zijn toch moedig (of dom?) genoeg om op zoek te gaan naar die fabeldieren en hebben er zelfs al eens eentje vastgelegd op film of foto. Maar bewijzen dat ze echt zijn of niet, dat heeft tot nu toe niemand gekund. Carl Bries neemt het mysterie van de cryptozoölogie met je onder de loep.
>> Lees verder    Reageer met je mening

De Dag van het Gehoor: samen strijden tegen gehoorverlies! (advertentie)

Op 3 maart is het de Internationale Dag van het Gehoor. Deze dag staat volledig in het teken van gehoorverlies: wat zijn de oorzaken en gevolgen ervan en hoe kan u het voorkomen. Amplifon wil zo gehoorverlies bespreekbaar maken. Maak nu snel een gratis afspraak in een Amplifon hoorcentrum en laat uw gehoor gratis testen met de nieuwe, revolutionaire Amplifon 360 hooranalyse! Afspraak maken


Reizen

5 redenen om naar de Ardennen te gaan!

Wil je weten hoe je alles uit je verblijf in de Belgische Ardennen haalt? SenNet zet voor jou enkele redenen op een rijtje waarom Hôtel Chalet-sur-Lesse een aanrader is! Zeker als je er twee nachten kan logeren inclusief ontbijt tegen een supervoordelige prijs ? Daarvoor krijg je van SenNet Magazine deze knalaanbieding! Neem snel een kijkje! Beleef onvergetelijke momenten in dit prachtige kader!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Geld & Werk

Vlaams ondernemersbloed: ProVita

Gezond leven is ook gelukkig leven. Dat is het motto van Nancy Lamont, de zaakvoerster van ProVita. Al 28 jaar lang helpt zij mensen om een gezonde levensstijl vol te houden. Daarvoor richt ze zich niet enkel op gezonde voeding, maar wil ze ook de oorzaak van de ongezonde gewoontes aanpakken.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Bewaar jij thuis je papieren en geld wel veilig op? (advertentie)

Dagelijks zijn er 200 woninginbraken in ons land. Ben jij voorzien door je geld, juwelen en ook belangrijke documenten als je paspoort thuis veilig te bewaren? Een dief wil binnen enkele minuten terug buiten zijn, een elektronische kluis zal hem ervan weerhouden zelfs maar te proberen. Je hebt er nu al één voor slechts €54,99 inclusief verzending, of ontdek onze andere modellen hier.


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Unieke en interactieve expo ?Goal! The Football Experience'

De grootste voetbalexpo ter wereld tovert de Nekkerhal in Mechelen nog tot 30 april om tot het Walhalla voor elke voetbalfan. ?Goal! The Football Experience? is een unieke, ervaringsgerichte en interactieve expo gewijd aan het wereldvoetbal en biedt de bezoekers een ongeziene collectie van originele items en sport memorabilia. Een unieke beleving voor het hele gezin, nu met 2 euro korting via SeniorenNet!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Cursiefje

Poëzie: Toen de kaarsen waren gedoofd


>> Lees verder    Reageer met je mening


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: ik lig zoals ik wil...Meer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

Deze papegaai wil gewoon bij zijn vriendjes horen. Schattig!

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

Bij 0.01% van de mensen zitten de organen in spiegelbeeld in het lichaam. De lever zit dan bijvoorbeeld links in plaats van rechts.

Meer opmerkelijk

Geluk

Door geluk te scheppen vervullen wij ons levensdoel.
Inayat Khan (1882 - 1927)
( Indiaas musicus, schrijver en filosoof)


Grapjes

In een zoekertje staat de volgende tekst: "Te koop: Volledige Winkler Prins. Nog nooit gebruikt. Mijn vrouw weet toch alles beter."

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Er leven erg kleine mijten in de haarzakjes van je wimpers.

Meer weetjes

Citaat

Het is gemakkelijker een leeg hoofd te dragen dan een vol.
Otto Weiss (1898 - 1944)
( Tsjechisch-Joods schrijver en dichter )

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Arbeider in de wijngaard des Heren zijn.
⇒ Een geestelijk beroep (priester,dominee) uitoefenen.
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partnerspartnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 345.772
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be
Deze nieuwsbrief werd verzonden naar %%emailaddress%%.