Waar vandaan: SenNet Magazine > Bestrijd vocht in je huis!

SenNetMagazine

-- SenNet - SeniorenNet --

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/173/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 7 - Nr 11 - 2017

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Hoorndriesstraat 133, Merelbeke - Hoofdredacteur: Inneke De Corte


Geld & Werk

Je huis omruilen voor een kleiner appartement: goede zet?

Analist Nico Pantelis, financieel expert van Slim Beleggen, gooit het over een andere boeg in ons SenNet Magazine. Voortaan probeert hij een antwoord te formuleren op júllie vragen. Heb jij een prangende financieel-economische vraag die je graag toegelicht wilt zien? Stuur ze dan naar redactie@sennetmagazine.be.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Gesponsorde content

Vocht in huis? Daar komt nattigheid van!

Vaak horen of lezen we verhalen van huizen en zelfs hele gebouwen die ten prooi vallen aan opstijgend of insijpelend vocht. Die verhalen kunnen ook kloppen, want vocht vormt nu eenmaal een grote bedreiging voor de stabiliteit van een gebouw, dus ook voor de veiligheid en de gezondheid van alle bewoners. Wanneer het vochtprobleem niet tijdig wordt aangepakt, ligt een haalbare oplossing steeds verder af. Vocht detecteren en bestrijden is dus zeker geen overbodige luxe.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Er even zalig tussenuit? Geniet van een dichtbij-vakantie! (advertentie)

Herinnert u zich die fantastische vakantiemomenten? Holiday Suites biedt u eindeloos vakantieplezier. Kies voor het bruisende Blankenberge, het groene Limburg of de charmante Noord-Franse Kust. Slaap in zalige bedden, gebruik de volledig uitgeruste keuken of ga lekker eten. Aan comfort geen gebrek, ideaal voor een vakantie op uw tempo! Klik hier en geniet nu tijdelijk van gratis nachten. 


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Jan Smit volgend jaar voor het eerst in het Sportpaleis!

Charmezanger Jan Smit zal zaterdag 4 maart niet snel vergeten. Hij stond lekker muziek te maken toen tweevoudig wereldkampioen veldrijden Sven Nys plots het podium opstapte om hem te vragen wanneer hij eens een concert geeft in het Antwerpse Sportpaleis. Smit stond met z?n mond vol tanden, zeker toen Kris Bloemen van Benelive hem het eerste ticket voor ?Jan & Alleman? overhandigde: het allereerste Sportpaleisconcert van Jan Smit op 10 maart 2018!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Inzicht

?Gedachtenpolitie? van de overheid krijgt scherpe kritiek

De Unia, de met belastinggeld gesubsidieerde waakhond van de federale overheid en de gewesten tegen discriminatie en racisme, staat onder druk. Sommigen (o.m. de partij N-VA) willen deze instelling liever vandaag dan morgen zien verdwijnen, anderen zijn dan weer van oordeel dat er een grote schoonmaakoperatie nodig is binnen deze links en politiek correct geachte ?gedachtenpolitie? van de overheid. Onze columnist Jan Schils vat de situatie samen.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Laad je batterijen terug op (advertentie)

Met een goede batterijlader kan je herbruikbare batterijen opnieuw opladen. Zeer milieuvriendelijk en bovendien erg gemakkelijk. Met de nieuwste universele snelladers kan je ze op korte tijd opladen. Met het nieuwe model kan je bovendien alle mogelijke soorten batterijen opladen: AAA, AA, C, D, 9V, enz. Koop je snellader nu aan, met gratis verzending en start met besparen en het milieu te sparen. Bestellen kan hier.


Actueel

Actieve beleggers kunnen wel degelijk de markt verslaan


>> Lees verder    Reageer met je mening


Cursiefje

Poëzie: De symfonie van het leven


>> Lees verder    Reageer met je mening

Weg mollen op een diervriendelijke wijze (advertentie)

De mollen beginnen stilaan weer aan je gazon. Liever niet!! Verjaag mollen met een mollenverjager, zodat ze je tuin vermijden. Deze mollenverjager op zonne-energie produceert regelmatig een geluid van 300 Hz, wat mollen als irritant beschouwen. Dit is voor mollen zeer onprettig. De mollenverjager werkt bovendien op zonne-energie, je hebt dus helemaal geen batterijen nodig! Meer info en kopen, klik hier.


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: neen, geen FBook vandaag!Meer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

Deze baby'tjes trekken wel heel zure gezichtjes!

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

Sommige mensen kunnen zich iedere dag van hun leven zo goed als perfect herinneren. Momenteel zijn er 61 mensen met 'hyperthymesia' gekend op de hele wereld.

Meer opmerkelijk

Geluk

Gezegend is de mens die verlichting heeft gevonden. Die mens overwint, ook wanneer hij gewond is.
Boeddha (ca. 450 vC. - ca. 370 vC)
(Spirituele leider, geboren als Siddhartha Gautama)


Grapjes

In een rondtrekkend circus is een oude olifant plots ernstig ziek geworden. Een aantal laatstejaars van de dierenartsenschool opereren de olifant, met goed gevolg. Wanneer de olifant bijna volledig uit de narcose is vraagt één van de dierenartsen: "Zijn we niets vergeten in de olifant?" Een student merkt plots op:"Gerief niet, maar waar is Annemie gebleven?"

Meer grapjes

Nutteloos weetje

De 27-jarige Cassie Depecol is de eerste vrouw die alle landen ter wereld bezocht heeft, en dat deed ze in een recordtempo: ze bezocht alle 196 landen in slechts 18 maanden tijd.

Meer weetjes

Citaat

Wat is onkruid? Een plant waarvan de verdiensten niet zijn ontdekt.
Ralph Waldo Emerson (1803 - 1882)
(Amerikaans dichter en filosoof )

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Een raadsheer met een p
⇒ Raadsheer met p is praatsheer, men heeft er niet veel aan.
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partnerspartnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 349.891
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be
Deze nieuwsbrief werd verzonden naar %%emailaddress%%.