Waar vandaan: SenNet Magazine > Energie en centen besparen: zijn zonnepanelen iets voor jou?

SenNetMagazine

-- SenNet - SeniorenNet --

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/175/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 7 - Nr 13 - 2017

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Hoorndriesstraat 133, Merelbeke - Hoofdredacteur: Inneke De Corte


Gesponsorde content

Het is zonneklaar dat je energiefactuur naar beneden kan

De ene stijging van de energiefactuur is nog niet verteerd of een nieuwe zit er al aan te komen. Aan dit ritme nemen de stroom- en verwarmingskosten een steeds grotere hap uit het gezinsbudget. Gelukkig vormen zonnepanelen een aantrekkelijke investering waarmee we volop gratis schone energie kunnen halen uit de zon. Vooral nu de groenestroomcertificaten zijn afgeschaft, kunnen zonnepanelen laten zien wat ze echt waard zijn, op basis van eerlijke cijfers en een bewezen rendement. Tijd om ook panelen op jouw dak te leggen?
>> Lees verder    Reageer met je mening


Mysteries wereldwijd

Het paasmysterie: waar komen de haas en de gekleurde eieren vandaan?

Ieder jaar wordt op Pasen de verrijzenis van Christus herdacht. Elke christen kent het verhaal van de Verlosser die na een ware marteling gekruisigd werd en terug opstond uit de dood. Waar komen nu dan onder andere de paashaas en de gekleurde eieren vandaan? In welke context moeten we die tot het paasfeest rekenen? Is het een aloude traditie die gemengd werd met het christelijke gebeuren, zoals ook met Kerstmis gebeurd is? Carl Bries neemt dit mysterie met jou onder de loep.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Vijf redenen waarom een assistentiewoning ook iets voor jou is (advertentie)

'Een assistentiewoning is voor oude mensen', hoort je weleens. Niets is minder waar. De flats zijn er voor actievelingen vanaf 65 jaar: medioren en senioren die perfect zelfstandig kunnen wonen en het zich al makkelijker maken voor de toekomst. Ontdek vijf redenen waarom een assistentiewoning zeker iets voor jou is. 


Inzicht

Meerderheid Belgen voelt zich niet meer thuis in eigen land

Bij een heleboel Belgen heerst een ontevredenheidsgevoel over ons land, en dat heeft een aantal oorzaken: zo voelt de meerderheid zich hier niet meer thuis, het terrorisme in binnen- en buitenland boezemt angst in en het vertrouwen in de politiek en de financiŽle sector is gekelderd. Onze columnist Jan Schils overloopt deze punten van onrust en baseert zich hiervoor op een onderzoek van Survey & Action.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Reizen

6 redenen om naar de Westhoek te gaan!

Wil je weten hoe je alles uit je verblijf in de Westhoek haalt? SenNet zet voor jou enkele redenen op een rijtje waarom Hotel Salons Cortina een aanrader is! Zeker als je twee nachten kan logeren inclusief ontbijt, lunch, diner en dranken tegen een supervoordeelprijs ? Daarvoor krijg je van SenNet Magazine deze knalaanbieding! Neem snel een kijkje! Beleef onvergetelijke momenten in dit prachtige kader!
>> Lees verder    Reageer met je mening

Helemaal klaar voor de zomer met een nieuwe barbecue! (advertentie)

Het mooie weer komt er weer aan! Niets gezelliger dan op een warme zomeravond een heerlijke maaltijd klaar te maken op de barbecue en met familie of vrienden buiten op te peuzelen. Ontdek hier ons assortiment barbecues, allemaal gratis bij je thuis geleverd! Verbluf je gasten deze zomer met je kookkunsten!


Geld & Werk

Hoe zal de goudprijs evolueren met Trump als president?

Analist Nico Pantelis, financieel expert van Slim Beleggen, gooit het over een andere boeg in ons SenNet Magazine. Voortaan probeert hij een antwoord te formuleren op jķllie vragen. Heb jij een prangende financieel-economische vraag die je graag toegelicht wilt zien? Stuur ze dan naar redactie@sennetmagazine.be.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Ontdek. Beleef. Ervaar.

The Analogues eren The Beatles en brengen legendarisch album!

Na de succesvolle ?Magical Mystery Tour?, staat de Nederlandse band The Analogues dit seizoen op de planken met het legendarische Beatles-album ?Sgt. Pepper?s Lonely Hearts Club Band?. Van de eerste tot de laatste noot spelen ze de nummers, analoog en authentiek, compleet met strijkers en blazers en alle vintage instrumenten die The Beatles bij de opnames gebruikten. Met deze gloednieuwe productie komt de band nu ook voor het eerst naar BelgiŽ!
>> Lees verder    Reageer met je mening

Vrolijk door het leven fietsen op deze elektrische fiets! (advertentie)

Dankzij deze elektrische fiets van het merk Minerva kan je vrolijk door het leven fietsen, ook al ben je zelf niet goed meer te been. Met het trendy design mag je overal gezien worden! Met een fiets van Minerva kan je nooit een miskoop begaan, aangezien dit merk al meer dan 100 jaar bekend staat als hét kwaliteitsmerk voor fietsen. Bovendien geven we 3 jaar omniumgarantie en herstelling aan huis! Meer info en bestellen, klik hier.


Cursiefje

PoŽzie: Verlangen


>> Lees verder    Reageer met je mening


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: mmmm! lekker!Meer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

Schattig filmpje over een ongewone vriendschap!

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

Volgens de keuzeparadox worden we ongelukkiger naarmate het aantal keuzemogelijkheden die we hebben, stijgt.

Meer opmerkelijk

Geluk

Draag het geluk in je, of je zult het nergens vinden - zelfs in de hemel niet.
F.W. Drijver (1860 - 1940)
(Nederlands schrijver)


Grapjes

Een echte gierigaard ligt op zijn sterfbed en roept zijn vrouw bij hem. Hij vraagt met bibberende stem: "Schatje, je bent toch bij mij?" "Ja, lieveling, wees maar niet ongerust", zegt de vrouw. Dan roept de gierigaard zijn zoon bij hem en vraagt: "Zoon, lieve zoon, hou mijn hand vast, dan voel ik me minder alleen." De zoon doet wat de vader hem vraagt." Dan roept de vrekkige vader de dochter bij zich en vraagt: "Dochter, mijn jongste dochter, ben je bij mij aan mijn bed?" Het meisje antwoordt met bange stem: "Ja, papa, ik sta naast je bed." Waarop de vrek met zijn laatste krachten roept: "Verdorie, wie houdt er vandaag dan de winkel open?!"

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Water van 20įC voelt kouder aan dan lucht van dezelfde temperatuur, omdat water een betere warmtegeleider is.

Meer weetjes

Citaat

Geestigheid is glinsterend schuim der oppervlakte, humor is de parel uit de diepte.
Peter Sirius (1858 - 1913)
(Ps. van Otto Kimmig, Duits dichter en aforist )

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Van zijn buik een afgod maken.
⇒ Erg graag eten.
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partnerspartnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 350.077
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be
Deze nieuwsbrief werd verzonden naar %%emailaddress%%.