Waar vandaan: SenNet Magazine > Hoe hou je je huid zo lang mogelijk jong?

SenNetMagazine

-- SenNet - SeniorenNet --

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/180/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 7 - Nr 18 - 2017

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Hoorndriesstraat 133, Merelbeke - Hoofdredacteur: Inneke De Corte


Beauty

Mooi ouder worden begint bij een goede verzorgingsroutine

Het eerste deel van het lichaam dat verraadt hoeveel jaar je op de teller hebt staan, is je huid. Die wordt stilaan dunner, minder elastisch, kan uitzakken en er verschijnen rimpels. Dat kan je helaas niet voorkomen, maar door voldoende aandacht te besteden aan je huidverzorging, kan je het proces wel vertragen om je huid zo lang mogelijk mooi te houden.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Recept

Het seizoen van het witte goud: witte asperges met zalm en ei

Hou jij meer van de groene of de witte asperges? Grappig dat ze allebei zo anders zijn, vind je niet? De groene asperges zijn knapperig en nootachtig en de witte juist zacht en delicaat. Foodblogger Judith Pagrach geeft je het recept voor een heerlijke klassieker: witte asperges met gerookte zalm en hollandaisesaus. Smullen maar!
>> Lees verder    Reageer met je mening

Haal 100% uit uw dag dankzij een herlaadbaar hoortoestel. (advertentie)

Met Signia biedt Amplifon u de nieuwste generatie herlaadbare hoortoestellen aan waarmee u minimaal 24u zonder zorgen profiteert van uw herwonnen gehoor. Het is zuinig, handig en biedt een uitzonderlijke geluidskwaliteit. Deze ervaring zet uw wereld gegarandeerd op zijn kop! Maak nu een gratis afspraak op Herlaadbaarhoortoestel.be & probeer het herlaadbare hoortoestel gratis & vrijblijvend uit.


Financiële zorgvragen

Wat als je ouder onder bewind is geplaatst en nog iets wil schenken?

Een schenking doen als je onder bewind bent geplaatst omdat je niet meer gezond van geest bent, was vroeger onmogelijk. De nieuwe wet maakt dat nu wel mogelijk onder bepaalde voorwaarden. Zo kan de bewindvoerder aan de vrederechter een machtiging vragen om een schenking te doen. Vrederechter Ingrid Verstringe legt de gang van zaken uit als je ouder al dan niet gezond van geest is.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Inzicht

We willen allemaal de slimste zet maken

Investeren is geen sinecure. Goed overwogen keuzes zijn belangrijk, zeker als het op vastgoed aankomt. Er zijn verschillende manieren om een assistentieflat aan te kopen en niet alle manieren zijn even interessant voor jou en voor je kinderen. Notaris Elien Turpyn volgt nauwgezet het proces op bij Senior Homes en loodst je door de jungle van volle eigendom, de wet Breyne, gesplitste aankopen en vruchtgebruik. Uiteindelijk willen we allemaal maar één ding: de slimste zet doen.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Laagstaande zon is levensgevaarlijk. Doe er iets aan! (advertentie)

Houd de zon tegen en stop het verblindende en levensgevaarlijke felle licht met het Clear View zonnescherm. Het verbazingwekkende, zeer handige en neerklapbare zonnescherm maakt in slechts enkele seconden een eind aan die schittering en tempert het scherpe zonlicht. De normale zonneklep blokkeert een groot deel van je zicht, maar de Clear View niet. Extra veilig in het verkeer dankzij de Clear View Zonneklep! Meer info en bestellen, klik hier!


Gelukkig Zijn

6 tips om je leven te vereenvoudigen

Op vakantie wordt het life coach Wim Annerel telkens weer duidelijk hoe hij kan leven met minder. In een vakantiehuis heeft hij veel minder spullen ter beschikking dan thuis. En net door al die overvloed en complexiteit te missen, kan hij zich beter ontspannen en focussen op bijvoorbeeld een boek lezen of schrijven. Hoe is dat bij jou? Ben jij ook op zoek naar meer focus, meer ontspanning en minder stress?
>> Lees verder    Reageer met je mening


Leven in balans

Wat zit er achter de reactie 'Ben je op je hoofd gevallen?!'?

Je hebt het vast al eens meegemaakt dat iemand ietwat verbijsterd en geïrriteerd reageert op jouw boodschap met de woorden: ?Ben je op je hoofd gevallen? Gebruik eens je verstand!? Wat moet je daar nu mee aanvangen? Volgens healing coach Isabelle Lambrecht is zo?n reactie een afweermechanisme voor een diep verscholen innerlijke pijn omdat jij de nagel op de kop slaat. Niet op je hoofd gevallen dus.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Weg mollen op een diervriendelijke wijze (advertentie)

De mollen beginnen stilaan weer aan je gazon. Liever niet!! Verjaag mollen met een mollenverjager, zodat ze je tuin vermijden. Deze mollenverjager op zonne-energie produceert regelmatig een geluid van 300 Hz, wat mollen als irritant beschouwen. Dit is voor mollen zeer onprettig. De mollenverjager werkt bovendien op zonne-energie, je hebt dus helemaal geen batterijen nodig! Meer info en kopen, klik hier.


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Nick & Simon schitteren straks op Het Hitfestival

Samen met Rob de Nijs én De Romeo?s, zijn Nick & Simon de blikvangers van de eerste editie van Het Hitfestival. ?Alle artiesten spelen met dezelfde liveband hun grootste hits. Voor het publiek alleen maar voordelen, want zij genieten van de luxe van de theaterzaal, gecombineerd met de festivalsfeer. Voor dat laatste zorgen onze artiesten, want die geven op het podium het beste van zichzelf?, klinkt het bij organisator Benelive Entertainment.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Cursiefje

Poëzie: Liefje


>> Lees verder    Reageer met je mening


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: op de krabpaal van de poes....Meer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

Kan jij je nog serieus houden als je deze lieverds ziet? Wij liggen alvast dubbel van het lachen!

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

Toen Disney in 2009 de film 'De prinses en de kikker' uitbracht, werden er in Amerika 50 kinderen opgenomen in het ziekenhuis met salmonella nadat ze een kikker hadden gekust.

Meer opmerkelijk

Geluk

Al het lijden van de wereld komt voort uit het koesteren van zichzelf; al het geluk uit het koesteren van anderen.
Dalai Lama (14e) (1935 -)
(Tibetaans spiritueel leider (Tenzin Gyatso) )


Grapjes

Markske zit thuis zijn Franse les te herhalen. "Kijk," roept Markske, "daar, un mouche." "Nee, nee," zegt zijn moeder, "une mouche." "Amai," zegt Markske, "dan moet gij een scherp zicht hebben."

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Omdat het getal 13 voor velen ongeluk betekent, hebben sommige hotels geen kamer 13, veel ziekenhuizen geen operatiekamer 13 en sommige gebouwen geen 13de verdieping.

Meer weetjes

Citaat

Niets schreeuwt de verveling van de mens zo uit als zijn genoegens.
Lucien Arréat (1841 - 1922)
(Frans schrijver en psycholoog)

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Iemand oren aannaaien.
⇒ Iemand iets wijsmaken.
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partnerspartnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 352.877
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be
Deze nieuwsbrief werd verzonden naar %%emailaddress%%.