Waar vandaan: SenNet Magazine > Benieuwd wat deze topchefs zelf het liefste eten?

SenNetMagazine

-- SenNet - SeniorenNet --

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: https://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/192/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 7 - Nr 29 - 2017

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Hoorndriesstraat 133, Merelbeke - Hoofdredacteur: Inneke De Corte


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Topchefs over hun favoriete gerecht en muziek!

Op Lekker Klassiek, het gloednieuwe festival van Studio 100 en De Schorre, kan je aan de foodstands heerlijke gerechten bestellen op culinair hoogstaand niveau. Daar zorgen de topchefs van kookzender njam! voor, die bovendien ook zelf aanwezig zullen zijn op 26 augustus in De Schorre. Chefs Jan Buytaert en Dominique Persoone werden alvast aan de tand gevoeld over klassieke muziek n lekker eten.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Gelukkig Zijn

Zo maak je je dag onmiddellijk beter!

Op sommige dagen word je overweldigd door tientallen afspraken, boodschappen en een almaar groeiende to-dolijst. Andere dagen lijk je op automatische piloot te leven. Niets gaat echt mis, maar toch voel je je niet op en top. Dan kan je zin hebben in een time-out: een wandeling of een koffie gaan drinken met vrienden bijvoorbeeld. Goed idee, maar dat kan niet altijd. Lifecoach Wim Annerel leert je hoe je een 'time-in' kan inlassen.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Vier nieuwjaar op zee! NY + luxecruise Bahama's! (advertentie)

Beleef een onvergetelijk Nieuwjaar op zee tijdens een luxecruise naar de Bahama's! Op 27 december neemt sympathieke reisleider Eddy van Organizacion Royal een kleine groep onder zijn vleugels voor een geweldige 13-daagse groepsreis: maak kennis met de wervelende wereldstad New York en geniet daarna 9 dagen van pure luxe op een cruise in vol pension naar de Bahama's! Meer info en inschrijven?


Reizen

6 redenen om naar Rotterdam te gaan!

Wil je weten hoe je alles uit je verblijf in Rotterdam haalt? SenNet zet voor jou enkele redenen op een rijtje waarom het Cruiseschip SS Rotterdam een aanrader is! Zeker als je twee nachten kan logeren inclusief ontbijt en een diner tegen een supervoordeelprijs ? Daarvoor krijg je van SenNet Magazine deze knalaanbieding! Neem snel een kijkje! Beleef onvergetelijke momenten op een unieke locatie!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Leven in balans

Laat die angst om te verliezen je niet hinderen

Je herinnert je misschien nog wel de kreten van je ouders in je kindertijd: ?Pas op voor ...!? Het was oppassen geblazen in het leven of je kon iets verliezen. Je kon de kans op voeding, liefde, aandacht ... mislopen. Je raakte het vertrouwen en geloof kwijt in jezelf en in het leven. Volgens healingcoach Isabelle Lambrecht is het hoog tijd om dat verliesdenken los te laten!
>> Lees verder    Reageer met je mening

Geniet op 26/8 van klassieke muziek n heerlijk eten op Lekker Klassiek! (advertentie)

Studio 100 pakt uit met een gloednieuw festival waarop klassieke muziek en lekker eten hand in hand gaan. Op 26 augustus geniet je in De Schorre in Boom van het werk van topmuzikanten, verzameld door niemand minder dan Jef Neve, én proef je heerlijke gerechten van de topchefs van njam!. SeniorenNetters worden tijdens het festival getrakteerd op een gratis glaasje cava! Meer info?


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Semino Rossi deelt nieuwe succes-cd, ?Ein Teil von mir?.

Op z?n 55ste behoort Semino Rossi tot het ultieme kransje van populaire mannelijke schlagersterren die de voorbije 15 jaar een paar miljoenen albums hebben verkocht. Semino heeft z?n stempel gedrukt op de muziekwereld met 5 albums die allemaal goed waren voor een nummer 1-plaats in de Oostenrijkse charts en een top 3-notering in de Duitse en Zwitserse hitlijsten. Nu brengt hij een nieuwe cd uit!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Cursiefje

Pozie: Magie


>> Lees verder    Reageer met je mening

Dankzij de BrilClip verlies je nooit meer jouw bril! (advertentie)

Ben jij ook een van die mensen die steeds loopt te zoeken naar z'n leesbril of zonnebril? Vanaf vandaag niet meer. Met een BrilClip heb je je bril altijd direct bij de hand. Het brilclipje werkt met een paar kleine magneetjes die de clip op zijn plaats houden. In een paar seconden heb je dat eenvoudig aangebracht en verwijderd. Je hoeft dus geen speld meer te gebruiken, waardoor je geen gaatjes meer in jouw kledij krijgt! Vergeet die lelijke koordjes rond je bril, maar kies voor deze moderne en onopvallende oplossing. Bovendien is dit geschikt voor elk type bril. Koop vanaf nu jouw BrilClip op onze webshop! Bestellen kan hier.


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: een albino pauw?Meer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

Alledaagse dingen leiden ook hun eigen leven!

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

Er zijn meer gevangenissen dan hogescholen in Amerika.

Meer opmerkelijk

Geluk

Beminnen, dat is ons geluk in het geluk van anderen te leggen.
Gottfried Wilhelm von Leibniz (1646 - 1716)
(Duits wiskundige, filosoof, natuurkundige en diplomaat )


Grapjes

Er lopen twee schapen in de wei. Zegt het een tegen het ander: "Wat loop jij moeilijk, zeg!" Zegt het andere schaap: "Wat wil je, ik ben vroeger lam geweest."

Meer grapjes

Nutteloos weetje

In Zwitserland is het illegaal om slechts n cavia te hebben, omdat het beestje dan eenzaam is.

Meer weetjes

Citaat

Nieuwsgierigheid is de lont in de kaars van het leren.
William Arthur Ward (1921 - 1994)
(Amerikaans schrijver)

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Hij oordeelt als een blinde over kleuren.
⇒ Oordelen zonder enig inzicht.
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partnerspartnerspartnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 356.987
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be
Deze nieuwsbrief werd verzonden naar %%emailaddress%%.