Waar vandaan: SenNet Magazine > Gedaan met behagen, zet jezelf eens op de eerste plaats!

SenNetMagazine

-- SenNet - SeniorenNet --

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: https://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/203/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 7 - Nr 40 - 2017

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Hoorndriesstraat 133, Merelbeke - Hoofdredacteur: Inneke De Corte


Gelukkig Zijn

7 tips om jezelf te genezen van de behaagziekte

Lijd jij aan de behaagziekte? Wil je graag door iedereen lief of vriendelijk gevonden worden? En ontken je daardoor vaak je eigen behoeften? Dankzij het vorige artikel van lifecoach Wim Annerel kwam je te weten of jij een mensenbehager bent of niet. Deze keer geeft hij je tips om van de behaagziekte af te komen en voor jezelf op te komen.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Inzicht

Versleten kleren worden bloembak dankzij Wootex

Heb je je ooit al eens afgevraagd waar je naar de vuilnisbak verwezen oude kleren uiteindelijk terechtkomen? Sinds kort bestaat de kans dat ze verwerkt worden tot Wootex, een vernieuwende, duurzame kunststof waarmee allerhande producten gemaakt worden. Zo krijgen je oude kleren misschien wel een nieuw leven als plank, picknicktafel of bloembak!
>> Lees verder    Reageer met je mening

Dé manier om je huis knus en comfortabel warm te houden (advertentie)

Wanneer het buiten frisser wordt, zoeken we met z’n allen de gezellige warmte binnen op. Dankzij de zuinige elektrische verwarming van Aterno geniet je altijd van een comfortabele warmte in huis. Bovendien zijn de radiatoren voorzien van een AA energielabel en profiteer je van 20 jaar garantie. Dat maakt het de moeite waard om meer te ontdekken over de voordelen en modellen. Vraag nu je gratis gids aan!


Mysteries wereldwijd

Duistere geheimen van wereldvermaarde merken

Vele grote (merk)namen teren op hun succesvolle bezigheden en een ijzersterke reputatie. Merken als Disney, Apple en zo veel anderen doen bij ieder van ons denken aan grootsheid en succes. Zij hebben zich in het verleden bewezen als een huis van vertrouwen, iets waar je niet aan moet twijfelen. Maar ook zij dragen geheimen met zich mee. En die zijn niet altijd even fraai ? Carl Bries neemt enkele van die geheimen onder de loep.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Music Hall pakt uit met prestigieuze producties in Vorst Nationaal!

Vorig theaterseizoen mocht Music Hall meer dan 25.000 mensen ontvangen in Vorst Nationaal voor de verbluffende opvoeringen van de 'IXe Symfonie' van Beethoven, gebracht door Béjart Ballet Lausanne en Tokyo Ballet. Hiermee zet Music Hall de rijke en succesvolle traditie verder als producent van grootse en prestigieuze producties in Vorst. Ook dit seizoen pakken ze uit met vier indrukwekkende, tot de verbeelding sprekende producties.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Hoteldeal: 2 of 3 dagen op 50m van het strand van Oostende (advertentie)

Boek nu al uw kerstverblijf in een klassehotel op wandelafstand van de boulevard en de Visserskaai. Proef de dagverse vis aan de vele viskraampjes of talrijke visrestaurants. Ook de vele winkels zijn 7 op 7 open. Geniet van de romantische kerstmarkt en het sfeervol verlichte centrum. Reserveer snel uw verblijf in The Imperial, inclusief heerlijk ontbijt vanaf slechts € 29,50 p.p.. Meer info en boeken?


Cursiefje

Poëzie: Onvoltooid, nooit voltooid


>> Lees verder    Reageer met je mening

Betoverende groepsreis naar het 'Gezegende Eiland': Sri Lanka (advertentie)

Vertrek op 24 januari met een leuke bende op groepsreis naar deze parel in de Indische Oceaan. Je duikt het koloniale verleden in van koninklijke steden en ontdekt hoezeer de verering van Boeddha het dagelijks leven bepaalt. Wuivende kokospalmen, idyllische vissersplaatsjes, vertederende olifanten en een tropische begroeiing dragen allemaal bij aan de unieke sfeer van dit eiland. Je verblijft telkens in prachtige hotels en krijgt deskundige Nederlandstalige reisbegeleiding. Meer info?


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: mijn eerste selfie....



Meer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

Van eitje tot bij. Indrukwekkend filmpje!

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

In een groot deel van Australië is het verboden onder de zonnebank te gaan.

Meer opmerkelijk

Geluk

Waar geluk is tamelijk goedkoop, en toch, hoe duur betalen wij voor de namaak.
Hosea Ballou (1771 - 1852)
(Amerikaans predikant en theologisch schrijver)


Grapjes

Een automobilist rijdt over een brug. Dan wordt hij aangehouden door een agent. De man is nerveus en denkt dat de agent hem gaat oppakken. Maar de agent lacht en zegt:  "Gefeliciteerd! U bent de miljoenste die over deze brug rijdt! Daarmee verdient u 1000 euro!" Zegt de automobilist:  "Fijn, kan ik eindelijk mijn rijbewijs halen!" Waarop zijn vrouw naast hem antwoordt:  "Let maar niet op mijn man, die zegt altijd verkeerde dingen als hij dronken is."  Oma op de achterbank mompelt:  "Zie je wel dat je met een gestolen auto niet ver komt!" Dan klinkt er geklop uit de koffer en een stem die fluistert:  "Zijn we al over de grens?"

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Venustrafobie of caligynefobie is de angst voor mooie vrouwen.

Meer weetjes

Citaat

Het ergste is nog niet aan de orde zolang wij nog kunnen klagen.
William Shakespeare (1564 - 1616)
( Engels toneelschrijver en dichter)

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Een mop met een baard.
⇒ Een oude mop.
Meer spreekwoorden



Partners SeniorenNet:

partnerspartnerspartnerspartnerspartners



Deze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 357.811
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be
Deze nieuwsbrief werd verzonden naar %%emailaddress%%.