Waar vandaan: SenNet Magazine > Brr, heb je het ook zo koud? Een hotstonemassage kan wonderen doen!

SenNetMagazine

-- SenNet - SeniorenNet --

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: https://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/223/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 8 - Nr 9 - 2018

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Hoorndriesstraat 133, Merelbeke - Hoofdredacteur: Inneke De Corte


Inzicht

Europa bekroont Nijmegen tot Groene Hoofdstad

Elk jaar reikt de Europese Commissie awards uit aan Europese steden met een vooruitstrevend milieubeleid. Dit jaar ging de wisselbeker bij de grote steden voor het eerst naar een duurzame stad bij onze noorderburen: Nijmegen. Bij de steden tot 100.000 inwoners viel ons eigen Leuven in de prijzen, onder andere dankzij de ambitie om tegen 2030 klimaatneutraal te zijn!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Beauty

Ga winterse kwalen te lijf met hotstonemassage

In de wintermaanden heeft onze gezondheid het vaak zwaarder te verduren dan in de overige seizoenen. Kwaaltjes als verkoudheid en de griep liggen op de loer, en je krijgt sneller last van stijve spieren en gewrichten door de kou en minder beweging. Veel mensen voelen zich in de donkere wintermaanden ook nog eens somber en lusteloos. Wist je dat je veel van die winterse kwalen te lijf kunt gaan met hotstonemassage?
>> Lees verder    Reageer met je mening

Test onze relaxzetels tijdens opendeurdagen 9-11 maart! (advertentie)

Kampt u met een fysieke beperking? Hebt u moeite om op te staan vanuit een zithouding? Hoog tijd voor een sta-op-stoel! De relaxzetels bieden prima zitcomfort en de kantelfunctie helpt u om makkelijker op te staan. Test het zelf uit, inclusief een hapje en drankje, tijdens het opendeurweekend: 9 en 10 maart van 11 tot 17 uur, 11 maart van 13 tot 17 uur. Adres: Bredabaan 259, 2930 Brasschaat. Meer info?


Reizen

6 topredenen om naar het Meetjesland te gaan!

Wil je weten hoe je alles uit je verblijf in het Meetjesland haalt? SenNet zet voor jou enkele redenen op een rijtje waarom het Hotel-Restaurant Ter Heide een aanrader is! Zeker als je twee of drie dagen kan logeren o.b.v. halfpension tegen een supervoordeelprijs ? Daarvoor krijg je van SenNet Magazine deze knalaanbieding! Neem snel een kijkje! Beleef onvergetelijke momenten aan de rand van de Lembeekse bossen!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Vlaanderen krijgt groots Hazes-eerbetoon!

Meer dan 45.000 mensen namen 14 jaar geleden in de Amsterdam ArenA afscheid van André Hazes. Zijn pakkende afscheidsceremonie werd rechtstreeks uitgezonden, goed voor ruim 6 miljoen kijkers, waarvan meer dan 1 miljoen Vlamingen. Jaren na zijn dood blijft André immens populair in de Lage Landen. Hoog tijd voor een grootse ?Ode aan Hazes?! Dana Winner, Xander de Buisonjé, Isabelle A, Luc Caals en Steracteur Sterartiest-winnaar Michiel De Meyer brengen de grootste hits van Hazes.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Unieke 15-daagse rondreis Canada om nooit meer te vergeten! (advertentie)

Voel je het kriebelen om het adembenemende landschap van Canada te doorkruisen en ook de bruisende steden te ontdekken? Geniet 15 dagen van een geweldig gevarieerde rondreis door de indrukwekkende natuur met uitgestrekte wouden en schitterende watervallen, maar ook door hippe steden met hoge wolkenkrabbers en authentieke stadsdelen! Meer info?


Mysteries wereldwijd

Wat wordt er bekokstoofd in geheime genootschappen?

Doorheen de geschiedenis zijn er tal van geheime genootschappen opgericht. Dat was al zo in het oude Egypte, waar de Broederschap van de Slang er één van was. Tijdens de middeleeuwen waren groepen als de Tempeliers en de Teutoonse Ridders groeperingen die stoelden op geheimzinnigheid, en na de Verlichting kwamen onder meer de Illuminati en de Vrijmetselaars naar voren. Carl Bries neemt twee recentere genootschappen met jou onder de loep.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Cursiefje

Poëzie: Sterrenpoeder


>> Lees verder    Reageer met je mening

Dankzij de BrilClip verlies je nooit meer jouw bril! (advertentie)

Ben jij ook een van die mensen die steeds loopt te zoeken naar z'n leesbril of zonnebril? Vanaf vandaag niet meer. Met een BrilClip heb je je bril altijd direct bij de hand. Het brilclipje werkt met een paar kleine magneetjes die de clip op zijn plaats houden. In een paar seconden heb je dat eenvoudig aangebracht en verwijderd. Je hoeft dus geen speld meer te gebruiken, waardoor je geen gaatjes meer in jouw kledij krijgt! Vergeet die lelijke koordjes rond je bril, maar kies voor deze moderne en onopvallende oplossing. Bovendien is dit geschikt voor elk type bril. Koop vanaf nu jouw BrilClip op onze webshop! Bestellen kan hier.


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: vriendschap!



Meer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

Soms loopt het al eens mis tijdens een nieuwsuitzending!

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

Het Nederlandse leger had maar één tank tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Meer opmerkelijk

Geluk

Op de bovenste treden van het geluk treft men nog meer wensen en behoeften aan dan op de onderste.
Emanuel Wertheimer (1846 - 1916)
(Duits-Oostenrijks filosoof )


Grapjes

Een dom blondje en haar man liggen in bed en kunnen de slaap niet vatten. De buren hebben de hond in hun tuin gelaten en die blaft nu al uren aan een stuk. Het blondje springt uit bed, en zegt: "Nu heb ik er genoeg van!" en gaat naar beneden. Vijf minuten later komt ze de kamer binnen en kruipt terug in bed. "Wat heb je gedaan?" vraagt haar man, "Die hond is nog steeds aan het blaffen." "Ik heb de hond in onze tuin gestoken," antwoordde ze, "we zullen eens zien hoe leuk zij dat vinden."

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Volgens onderzoek bevordert een dutje doen op het werk je productiviteit.

Meer weetjes

Citaat

Leven is het begrijpen van ogenblikken die bevrucht zijn door het eeuwige, en gevuld met oneindigheid.
Aart van der Leeuw (1876 - 1931)
(Nederlands prozaschrijver en dichter )

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Grote parade en klein garnizoen.
⇒ Een grote vertoning maar niet veel zaaks.
Meer spreekwoorden



Partners SeniorenNet:

partnerspartnerspartnerspartners



Deze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 356.399
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be
Deze nieuwsbrief werd verzonden naar %%emailaddress%%.