Waar vandaan: SenNet Magazine > Maak een echt succes van je paasbrunch met deze tips!

SenNetMagazine

-- SenNet - SeniorenNet --

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: https://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/227/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 8 - Nr 13 - 2018

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Hoorndriesstraat 133, Merelbeke - Hoofdredacteur: Inneke De Corte


Recept

Heerlijke tips voor een piekfijne paasbrunch

Als de kleinkinderen alle paaseitjes gevonden hebben, komt iedereen lekker binnen om te genieten van heel wat lekkers. Organiseer jij ook ieder jaar steevast een gezellige paasbrunch? Foodblogger Judith Pagrach zit boordevol inspiratie en deelt graag enkele leuke recepten met jullie. Zo maak je een echt succes van je paasbrunch!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Beauty

Deze gezichtsbehandelingen verjongen je huid!

Als jij meer jaren op de teller krijgt, betekent dat uiteraard ook hetzelfde voor je huid. Huidveroudering is een natuurlijk proces, maar wel eentje waar we invloed op hebben. Zo kunnen een gezonde levensstijl en extra aandacht voor huidverzorging dat proces vertragen! Bovendien worden er steeds betere behandelingen ontwikkeld die een goed alternatief bieden voor ingrijpende behandelingen als fillers, injectables en plastische chirurgie.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Darmkanker treft ieder jaar groot aantal Belgen (advertentie)

Maart is Internationale Darmkankermaand. Darmkanker komt erg veel voor in ons land, maar heel wat mensen weten er niet genoeg over. Wat weet jij over darmkanker? Vul deze korte enquête in van de KU Leuven en help het onderzoek naar darmkanker. Het is poepsimpel!


Reizen

6 topredenen om naar Nederlands-Limburg te gaan!

Wil je weten hoe je alles uit je verblijf in het gastvrije Nederlands-Limburg haalt? SenNet zet voor jou enkele redenen op een rijtje waarom het luxe 4-sterrenhotel Merici een aanrader is! Zeker als je drie dagen kan logeren o.b.v. ontbijt + 1 diner tegen een supervoordeelprijs. Daarvoor krijg je van SenNet Magazine deze knalaanbieding! Neem snel een kijkje! Beleef onvergetelijke momenten nabij Maastricht en Valkenburg!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Inzicht

Eerste elektrische schepen in haven van Antwerpen

In augustus wordt in Antwerpen een wereldprimeur verwacht. Dan wordt namelijk het allereerste volledig elektrische binnenschip ter wereld ingezet in de haven van Antwerpen. Het eerste schip wordt gebouwd in Nederland, en daarna moeten er nog vier volgen. De elektrische schepen zullen ingezet kunnen worden op alle Kempische kanalen. Zo wil de haven inzetten op de vergroening van de binnenvaart.
>> Lees verder    Reageer met je mening

10-daagse rondreis door 2 pareltjes van de Middellandse Zee! (advertentie)

Heb je zin om eropuit te trekken met een groep reislustige 50-plussers? Deze 10-daagse rondreis brengt je door Mallorca en Menorca, twee paradijsjes met prachtige zandstranden, indrukwekkende natuurgebieden en een uiterst interessante cultuur. Denk daarnaast ook aan het subtropische klimaat, en je weet dat je goed zit voor een ontspannende reis. Eerste vertrek: 15 mei. Meer info en boeken?


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Lichtgevende paaseieren rapen bij Bilzen Mysteries!

De origineelste paaseierenraap van het land vind je dit jaar in Bilzen. Op zondag 1 april kunnen kinderen vanaf zonsondergang zoeken naar lichtgevende paaseieren in het sprookjesachtige decor van de Landcommanderij Alden Biesen. Het gaat om een initiatief van de topattractie Bilzen Mysteries dat die avond de poorten van de kasteeltuinen uitzonderlijk opent voor de kleinsten en hun familie.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Cursiefje

Poëzie: Leven met gevoel


>> Lees verder    Reageer met je mening

Hoteldeal: Verblijf nabij Heidelberg o.b.v. halfpension (advertentie)

Verblijf 4, 6 of 8 dagen in Hotel Zum Weissen Lamm, in de bergen nabij Heidelberg. Iedere ochtend geniet je hier van een uitgebreid ontbijtbuffet en ’s avonds van een heerlijk 3-gangendiner. De binnenstad van Heidelberg prijkt op de Werelderfgoedlijst van Unesco, en is uiteraard een bezoek waard. Reserveer jouw verblijf o.b.v. halfpension met maar liefst 27% korting! Meer info en boeken?


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: Grijs is een teken van...



Meer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

Heb je een slechte dag? Deze grappige kindjes laten je zeker lachen!

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

Het eiland Madagascar kreeg zijn naam door een misverstand: ontdekkingsreiziger Marco Polo dacht aangekomen te zijn in het Somalische Mogadishu, maar in zijn memoires verhaspelde hij die naam tot 'Madageiscar'.

Meer opmerkelijk

Geluk

Men kan het geluk definiëren als; de rust van het wezen in de algehele en onuitputtelijke bevrediging van al zijn vermogens.
Jean-Baptiste Henri Lacordaire (1802 - 1861)
(Frans predikant, journalist en activist )


Grapjes

Een vrouw komt net uit de douche en gaat voor de spiegel staan. Ze bekijkt zich van kop tot teen en begint te klagen tegen haar man dat haar borsten te klein zijn. "Wel," zegt de man, "als je echt grotere borsten wilt, kun je de truc met het toiletpapier proberen." "Toiletpapier?" vraagt ze verbaasd. "Ja, toiletpapier", zegt de man "Als je elke dag 30 seconden met toiletpapier tussen je borsten wrijft, dan zullen ze over een paar jaar gigantisch worden." "Toiletpapier? Paar jaar? Gigantisch?" zegt ze spottend, "Geloof je dat nu echt zelf?" "Wel," zegt de man zonder verpinken, "het heeft blijkbaar gewerkt voor je achterwerk."

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Meer dan 80% van de vrouwen draagt een verkeerde bh-maat.

Meer weetjes

Citaat

Ik heb nog nooit een man ontmoet die zo onwetend was dat ik niets meer van hem kon leren.
Galileo Galilei (1564 - 1642)
(Italiaans natuurkundige )

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Zijn kruit op de mussen verschieten.
⇒ Zijn woorden verspillen.
Meer spreekwoorden



Partners SeniorenNet:

partnerspartnerspartnerspartners



Deze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 350.705
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be
Deze nieuwsbrief werd verzonden naar %%emailaddress%%.